Soffpotatis


Blev ingen Arkadenfest ikväll, även fast planen att gå dit höll i sig in i det sista. Var helt enkelt för frusen. Istället spenderades kvällen i soffan framför idol med fötterna i ett vaaarmt skönt fotbad (läs: nedtryckta i min vattenfyllda papperskorg haha) och såklart massa choklad ♥

Jay och Minnah till final såg jag. Känns helt okej ändå, även om det skär lite att vi förlorade Olle. Vet ju iaf en Jill som at the moment antagligen är helt förkrossad ;). Men hejar på Jay, så så länge inte Minnah vinner över den grymma jäveln så är jag nöjd!!

Såg förövrigt Kenza i Nordstan idag, och herregud vilken grej det blev av att hon var där och skrev autrografer. Kom ju knappt igenom massan av fjortisar ;). Hon var iaf lika snygg i verkligheten som i bloggen!

Visst är Brucan bra men jag offrar inte direkt mitt liv för honom. Älskar dock hans Your'e missing, men fick en ny favorit häromdagen. Blev helt förälskad i hans gamla klassiker Streets of Philadelphia när den spelades i Nordstan i och med kampanjen mot HIV för några dagar sen. Lyssna och njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0