Barbeque


Har pepparkaksglass upp till halva halsen. Nänu ska man inte klaga, söta grandma-Olivia har verkligen skämt bort oss hela kvällen ♥. Ätit årets första grillade mat, blev kolsvarta korvar med bröd. Det godaste jag ätit på länge tror jag, mumma!





Looking forward


Ser riktigt mycket fram emot valborg detta år. Bara för att jag säger såhär så kommer det säkert blir totalt misslyckat haha, men sen så tänker jag: huuur kan det bli misslyckat med dessa två söta nissar?!






The day off


Varit en riktigt trevlig ledig dag idag!

Blev en snabb visit på jobbet och hälsade på alla flickor, plus en spontan kaffe med fru Charlotte. Mycket trevligt!

Nu har jag varit på IKEA, Jysk och Rusta och budgetshoppat lite, I lööv att handla inredning billigt. Kom hem precis med en kudde, lite handdukar, en hallampa och lite annat smått och gott. Ser fram emot kvällen, då jag har lite qualitytid med mig själv. Ska dricka te och burra ner mig i soffan tänkte jag.

Klurar på hur jag kan få vädret att vända. Lite sol hade vart fint inför grillningen imon. Verkligen looking forward inför morgondagen vilket blir årets första grillning. Mumm, grillat ♥. Såg för övrigt från vagnen att träden börjar slå ut så smått. Wiiii, snart är det sommar!!







Ska det smaka ska det kosta



Ryan Air är ju helt underbara. Dem tar fan betalt för a l l t.


Frågor man måste besvara i och med biljettbokning:



  • Vill du kliva ombord på planet före alla andra? Kostnad: 80 kr 

 

  • Vill du ha en bekräftelse på din flygbiljett via sms? Kostnad: 11 kr

 

  • Vill du ha med dig ett bagage som väger mer än 10 kg? Kostnad: 350 kr

 

  • Vill du ha en orange tröja på dig när du reser? Kostnad: 459 kr




 


London dreams


Då var det bokat! Onsdag till söndag sista veckan i maj åker jag och min lover till London, wiiiiii. Där ska det firas hans grandiosa 23-årsdag och bara mysa igen massa förlorad tid. Bidde inte någon Parisresa men London får allt duga ;). Ska bli så så mysigt, har inte vart där på hundra år. Minns att jag köpte en gosedjurspanter på Hamlis sist, då kan ni förstå hur längesen det var ;). (Jag var 17)

London here we come!!






Ibland är folk allt dumma . . .


En överglad kvinna i trettioårsåldern kommer fram och skiner som en sol.


Kvinnan:
- Var hänger den blusen, jaduvet vit stretchig blus som är lite insydd i midjan? Jag såg den när ni öppnade?

Jag: - Öppnade? Idag?

Kvinnan: - Nejnej, alltså när ni öppnade denna Zarabutiken.

Jag: - För 5 år sedan . . ?


Kvinnan:
- Ja precis!


Hahaha heelt underbart ju. Det komiska var att hon frågade som om det var det mest självklara på jorden. Haha gjorde min dag ^^.



Hardcore


Hittade denna bilden av en slump i mobilen nyss. Är så sjukt jäkla komiskt att tänka på att vi faktiskt bodde såhär primitivt för inte så längesen, och det var säkerligen i alla fall i en månad. M i n s t! Sov på madrass på golvet i vardagsrummet, hade ingen värme i lägenheten över huvud taget så vi frös som fan, hade inga stolar att sitta på och inte ens tallrikar att äta frukost i. Vi var såå prepärade för denna flytt . . eller inte haha.






Wiiiiiiiii


Åh åh, åh är så lycklig. Jag ska börja rida på min gamla ridskola igen! Kom fram till det igår natt, kunde inte somna för var så sprallig av tanken, kunde inte sluta tänka på det! Har sån sjuk abstinens av att hoppa upp i sadeln igen, ni aaaanar inte. Har inte ridit på . . . tre år nu? Åh är så excited! Säg hej till horsinörden återvänder haha.




Jag och fina Caribia



I love Paris


Mannen min är och björnar och då man kan ju med rent samvete blogga lite såhär mitt i qualitykvällen. Vi har ju våra specialekvällar då det bara är vi-tid, så ikväll har vi druckit kaffe på Condecco och bara pratat om livet. Riktigt mysigt!

Nu sitter vi här hemma och är bittra över att Expedia lurar oss. Vi klickar på en weekendresa vi hittat som vi vill ha som kostar 2700 kr, väl tryckt på knappen så kostar resan plötsligt en tusenlapp mer. I n t e  o k e j. Vi är i alla fall lite sugna på Paris . . ett perfekt tillfälle för mig att fila på mina franskkunskaper.

Je me souhaite un voyage de Paris avec mon amour.

Aaaah inte illa va . . . :P!!




Shorty


Känner mig . . .



rädd



naken



EXPOSED



Jag var tvungen och överlämna mina sprötna stråtoppar i frisörens händer. Var tungt, egentligen ett riktigt trauma, men jag gjorde det!! Mina älskade vänner blev tvungen att lämna mig och nu sitter jag här med 10 cm kortare hår . . . inget burr att dra fingrarna igenom, inget fluff att fluffa upp, inga toppar mot ryggslutet, och nu undrar jag:


HUR GÅR MAN VIDARE?!



På tal om inget: Ibland ser mina ögon bruna ut, ibland blå och så
ibland gröna. Hmm?



Candy


Det här är  i n t e  normalt





Men vafan gör man, är man på Ullared så är man :P



Haha så jävla r ä t t







Hej


Precis kommit in från långpromenad med Smurfen, Ida och Bosse. Bosse Hund asså. Han har precis svalt 8 kilo vatten och ligger utmattad på golvet bredvid mig. I och för sig inte så konstigt med tanke på att han sprang så Smurfen flög efter x antal gånger. Inte lätt att vara liten och lätt, och heta Natalie.

Nu ska det ätas paj, kanske inte så bra sådär mitt i veckan men vafan, pajen måste ju ätas upp. Är min egenbakade hallonpaj som jag kletat ihop med Frödinges köpta hallonpaj som Natalie hade med sig hit för hundra år sen. Mumma på det!

Dessutom är man ledig nu i två dagar, wiii. Ledigheten inleds med Ullared imon. Mitt favvoställe on earth ♥




Vääärldens sötaste Bosse ♥




.






There's so much craziness
Surrounding me
There's so much going on
It gets hard to breathe
When all my faith has gone
You bring it back to me
You make it real for me


When I'm not sure of
My priorities
When I've lost sight of
Of where I'm meant to be
Like Holy water
Passing over me


You make it real for me





Three fingers up















Biscuit


Shiiiit vad det blåser ute, är helt sönderblåsen. Frusen som attan, vill bara burra in mig i morrisen känner jag nu. Har precis vart med Rebecka på det otroligt mysiga cafét Biscuit (tror jag det hette?)  i Haga, som har vääärldens godaste och matigaste mackor, jättebilligt dessutom! Allt är hemmalagat och det är så gemytligt puttinuttigt därinne att man inte kan göra annat än att älska stället. Det mysigaste av allt är att man alltid får en liten fruktskål till maten du beställer, helt utan kostnad ♥ - look at my haka som är nere vid knäna :O. Sånt litet extra gör en alldeles varm i själen.

Ikväll väntas fint folk. Blir förfest hos mig och sen förhoppningsvis fabioulous utgång på det. Nu blir det dusch, powernap?, storstäda och så sen börja förfina mig själv inför besöket.! 



Hade kunnat äta det här varje dag och aldrig tröttnat!!




The good old days


Som ni säkert alla redan förstått, så är jag en hästnööörd into my bones!

Det roliga var att Vickan, ägaren till Gautcho som jag red när jag var 16 år, la till mig på facebook häromdagen. Så roligt att höra från henne igen, vi har ju inte pratat ordentligt sen den dagen Gautcho tyvärr fick somna in på grund av en hälta som aldrig ville ge med sig. Fick dock ett roligt och fartfyllt år tillsammans med denna sprallernisse, var myyycket krut i denna arabfarbror med temperament ut till fingerspetsarna, haha ♥.












Me, criminal?


Ja så har man tatt oskulden på att råka, och betona råka!, gå ut med en obetald vara ur en butik och hinna promenera iväg en bra bit :O.

Jag myser runt på KappAhl med en väska i handen som jag blev helt förälskad i. Skulle precis betala då mobilen ringer och jag glömmer heeelt av att jag fortfarande har väskan i handen ihop med alla mina kassar. Spatserar ut genom dörrarna, inget pip överhuvudtaget hörs (!?) och där försvinner jag helt ovetande vidare iväg mot Gina. In genom deras dörrar tjuter det som inihelvete och där står jag som ett fån med en obetald väska med ett stooort lysande vitt larm på sig.

Giiiiiissa om jag skämdes, kände mig som en criminal :S.

Höll masken, snabbt som fan tillbaka till KappAhl där jag låtsades confident skriiiida in som ingenting hänt. Ingen i personalen verkade ha märkt händelsen, så gick med samvetet rent mot kassan och betalade.


R ä t t   s k a   v a r a   r ä t t.




En plätta tack!


Vi sitter och flamsar på Franks, då Olivia plötsligt slänger fram tre små söta paket inslagna i rosa papper på bordet. En till mig, en till Ida och så en till Lillen. Vi sitter med stoora ögon och undrar vad detta kan vara!

Och så öppnar vi och möts av tre sockersöta likadana lila flätade armband med ett litet hjärta hängande på. Åh söta söta söta Olivia, du är för underbar! Nu är vi kompisar  f o r e v e r  tänker jag och blir tolv år igen ♥








































 

 

Och Ida du kan bara inte säga en plätta. Det gååår bara inte. För er som missade denna hmm kvart? långa diskussion, så säger allas vår norrländska Ida en plätta istället för en plätt. För det andra, vilket gör det ännu värre, är att hon dessutom kallar vanliga pannkakor för plättar?! Herrejösses, denna denna människa . . .



Over the rise


Så hade man leverans imorse och var uppe i ottan. Det var gaanska kämpigt att ställa klockan på kvart över sex måste jag säga. Är ju van vid mystiderna att kunna börja tidigast vid tiotiden. Så lyllos är man när man jobbar i butik. Dessvärre är jag mindre lyllos som kommer hem trött vid åttatiden många kvällar också. Allt är relativt.

Dagen svischade förbi, packade upp lite leverans men kom inget direkt att hoppa hej för, och så lite övertrött flams med Liin på toppen av det, så var dagen över. L y c k a. Sedan dess har jag hunnit unna mig lite Slimfoodmat (muumma), handlat tulpaner (insett att jag har en fetish när det kommer till blommor) och så powerhurtat en skogspromenad med Lillen. Nu sitter jag här med mina älskade russin och fullkornsskorpor och ska försöka ta tag i min deklaration en gång för alla.

Ikväll blir det möte med flickorna på Franks över några koppar te. Looking forward to it!





A really good day


Varit en riktigt bra dag idag!

Dagen inleddes med att jag och min kära hane var riktigt hurtiga och fick upp alla tavlor, hyllor och vår hatthylla som stått och möglat tre år härhemma i lägenheten. Ääntligen på plats, no more empty walls ♥.

Ut går man och det är v å r. Tar vagnen till jobbet där det är fislugnt i butiken. Gissar på att alla är för upptagna med att äta glass, så ingen kommer in och shoppar. De ynka folk som dock stepped by är dessutom på bra humör, vilket leder till att man myser runt med dem i lite sådär 10 minuter och bara flamsar och pratar om livet, trender eller kanske just den där topen de frågade om. Gillar såna dagar :). Dessutom har vår kära Zara DJ börjat ta in lite James Morrison på spellistan vilket förgyller min dag ännu lite extra ♥.

Hem kommer man och där sitter jag och Millan och myser lite i soffan. Hon är slightly zombie som hon brukar vara såhär på kvällskvisten när vi ses :P, stackarn har riktigt tight schedule just nu, men hon är en söt zombie, hihi ♥.

Nu sitter jag och myser i köket och ser imon fram emot min första leverans sen stenåldern! Halv ett är det jag som spatserar ut från Zara mot s o l e n !








The fourth kind


Har precis sett filmen The fourth kind och är sjukt rädd. Inte bara lite sådär mysigt rädd som jag gillar att bli när man ser en lite läskig film, utan är l i v r ä d d. Har dubbelkollat med Linus 5 ggr inom loppet av en kvart att han måste hålla om mig helahela natten, inte släppa! Okej där blev det lite corny, men menar det, är så sjukt uppjagad just nu.


Säger inget mer, filmen får tala för sig själv.


Se den och förstå vad jag pratar om.












S p r i n g i s i c e c r e a m


Äter man glass så är det vår, känner jag.

Och jag har bestämt att det är vår nu, så fastslog säkert 27 ggr sista timman på jobbet att jag skulle äta glass efter jag slutat. Inte för att jag direkt var sugen, och inte för att min svältande kurrmage egentligen ville ha en sockerbomb, utan bara för att! För att make a statement, att nu är det vår ♥

Och lite för att det är gott då ;).



Provade nya Magnum Gold, reeeaally good!

 


Leif kom . . . och gick


Jag kommer till jobbet, mysviker runt och socialiserar mig lite då och då med mina kära kollegor. Inget märkvärdigt med det egentligen. Plötsligt säger Olivia "what the fuck is thhaaat?" och strax efter följer ett långt nasalt "eeeeeuw". Tittar mig i spegeln och ser att under mitt öga har en lysande röd fläck, cirkus 2 cm i diameter appearat sig från ingenstans under loppet av en . . kvart?! Gjorde varken ont eller kliade, och ingenting hade träffat mig i ansiktet eller så. Ibland slapar ju kunderna till en och sådär, but not this time . . :S

Idas teori var att detta var en hääärlig frooodande grogrund för en såndär mastodontmonsterfinne som skulle komma och mogna sig till dubbelt sin size sådär lagom till helgens festligheter. Olivia tippade på att det var ett bett, en inhemsk Zaramygga var ett hett förslag. Jill märkte inte ens av fläcken utan funderade bara på om jag hade ny mascara . . ? :P
Ida döpte i alla fall honom till Leif

Så gick dagen, kunderna granskade min älskade Leif grundligt och väl med rynkade ögonbryn. Fast diskret då. Och nu till det skummaste av allt, i slutet av dagen när jag tittade mig i spegeln igen så var Leif bara . . . borta!! Puts väck!! Syntes ingenting!!

Kan nån svara på vad faaan var detta!?? Och Leif, läser du detta, call me!




Släktkalas!

 


Lillkusinen Jullan som alltid varit 3 år i mina ögon (som för övrigt är 18 år numera :P) som bakat.


Söta födelsedagsbarnet!


Syster, her boy och Jullan


Jag och hanen min


Hos mormor kommer allt i liiitet format ♥



Congrats


Sådärja! Då har man agerat städtant och förfinat thii apartement lite. Solen skiner ute idag igen, ååhh det är verkligen vår :D! Ska bege mig in mot stan strax och handla lite fina blommor till min lilla söta mormor som fyller 85 år idag!





Världens sötaste mormor


Är det bara jag och Natalie




. . . som tycker vi ska döpa om TRF till Omogen kvinna-avdelningen?


Jamenar, föreställ er bara: "Alla har fått fax i Omogen kvinna-kassan"






(Idé som för övrigt skapades under sjukt övertrötta förhållanden hahah!)



Lördag


Varförvarför blir alltid all sorts smärta värre på kvällen? DET undrar jag. Igår kväll trodde jag jag skulle dö, vilket stackars Linus kan intyga. Låg som ett naket spädbarn i ett hörn och försökte genomlida min öronvärk, som börjar gå mig jävligt mycket på nerverna!!

Gick ändå okej painwise att jobba idag, levde på pillervågen och hade en ovanligt lugn och trevlig dag på traffa för att vara lördag. Folk var snälla och la tillbaka sina saker på näästan rätt plats och var inte alltför bitska. Kunde helt enkelt gå och m y s vika ♥ sånt gillar jag!

Nu dusch, sen powernap och därefter kommer Smurfen över för lite tacointag. Ska bli mysigt!






Saknar mina kompisar i Mexico



Jag har inga andra vänner än er.
Ödlis, Gecco, Beppo, Ödlo, Dino och Retard, call me!


Give me summer


Fick sova en heeel natt inatt, wiiiiiii!!! Okej vaknade halv åtta med supersmärta men så tog jag lite piller och så slockande jag igen. Kände mig som en helt ny människa när jag vaknade. Och så fick man vakna upp till detta ljuva väder dessutom! Jag och min man tog ett varv runt huset, bara för att. Haha man känner ju lite så, NÅT måste man ju göra utomhus när det väl är sol. Ibland vet man liksom inte vad man ska göra med det fina vädret, nästan så det blir lite ångestladdat haha.

Känns såååå härligt att vi går mot sommaren! Förra sommaren kunde inte bli bättre - första sommaren med Linus, Mexicoresan och alla mysiga kvällar nere på stan med mina hjärtan. Har berstämt mig för att sommaren 2010 ska bli äääännu bättre! Ge mig bara lite värme först, så jag kan ha jeansjackan, converse, raybans och sommarkjolen så ska vi se vad vi kan ordna!

L ä n g t a r !





S c h l e t e n


Sitter här inborrad i morronrocken, mystittar på Antikrundan och försöker överleva. Fyyyyyfan vad ont jag haft idag. Legat här i soffan som en zombie sen jag kom hem från jobbet. Har seriöst känts som någon sakta men säkert borrar in en fet skruv i min hjärna. A j !

Min räddning var intagandet av en 2 dm tjock tacopaj, som min älskade ordnade helt själv till mig medan jag däckade. Kände mig levande för första gången på a good while. Nu sitter man upprätt i alla fall och bara har lite qualitytime med mig själv, örat lever dock sitt egna lilla liv. Undrar åter igen hur den kommande natten ska gå. Igår natt la jag mig tolv och jag tror klockan var kring fem när jag äääntligen somnade. Fyyfan. 

Men jag lever!!


Min coollugna kärestes syn på stress



"Jag blir  a l d r i g  stressad, men jag kan ha bråttom!" 




Den här människan kan sitta i mitten av ett rum med folk som springer
runt som galningar, och ändå sitta och bara mysa i sin egen värld.

 Haha, har aldrig träffat en så äckligt lugna människa i hela mitt liv! ♥




En vanlig dag på Hemköp



- Ursäkta . .

Jag vänder mig av nån anledning helt spontant om där på Hemköp (har ju fått för mig att hela världen kretsar kring mig ;) haha) och möts av tre späda spröda pojkar i tänk er sisådär 13-14 årsåldern. Sådär oskuldsfulla, ännu onedfläckade små pojkar som tittar tillbaka på mig med sex stoora ögon. Den ena gömmer sig bakom den andre, jag tittar frågande på dem och undrar vad som komma skall.

- Vill du komma och titta på oss när vi spelar hårdrock imon? säger den ene


- Jamen varför inte!
säger jag utan att tänka halvsekunden senare, vill ju inte göra dem små liven besvikna. - Vart ska jag komma och kolla då?


- Kålltorps fritidsgård. (Här kan jag inte hålla mig för skratt, och inser att det jag håller på med är nästintill barnarov)


- Du får ta med dig aaaaaallla dina kompisar också! avslutar den siste med ett giiiigantic smile.



Jag tackade för inbjudan och begav mig vidare in bland matvarorna. Haha, detta måste vart det sötaste på länge!

 






High on life


Sitter här hemma hos mamma med öroninflammation, and yes i love my life. Gör så så ooont, sitter och klurar på hur jag ska somna sen ikväll. Hm. Är dock riktigt mysigt att vara lite såhär på hemmaplan och bli lite ompysslad och bortskämd. Även fast jag envisas med att göra allt själv. Är ju nåt som kallas v u x e n nu :P. Ska sova i mitt gamla rum och tänka tillbaka när detta minimala rum var min boplats på heltid. Känns riktigt avlägset att tänka på nu, har ju ändå bott där borta i den gamla stan nu i snart 5 månader. Älskar min(/vår) lägenhet ♥. Brukar kalla den min ibland utan att tänka på det, men rättar mig snabbt. Linus brukar känna sig odelaktig när jag säger min, nej vååår lägenhet är det ju! Viktigt såntdär ;).

Har för övrigt vart så vårlycklig idag, riktigt high on life! Kanske kan vara det ljuvliga vädret? Eller att jag bara insett att jag har världens finaste vänner och pojkvän ♥. Nu blir jag sådär yberklyshig, men vad vore min tillvaro utan er?


I  n  g  e  n  t  i  n  g





Hundvakt


Igår tog jag tåget ut till nowhere/landsbygden/buschen, eller för att vara mer specifik, till Rebeckas mammas mysiga hus i Hindås ;). Älskar att vara där! Tänk er charmig inredning i lantstil med udda små prylar överallt och man hittar nya upptäckter varje gång man är där. Älskar såna hus! 

Jag, Rebecka och hennes barndomsvän Sara var hundvakter igår åt Rebeckas två taxar: Max som är son till Ludde. Världens sötaste små liv ♥. Den gamle farbrorn ser seriöst ut som han är 300 år gammal :P men han still going strong! Dock läggger hans bakben av lite då och då och hör inte det mesta man ropar men så mellan varven får han världens ryck och blir som en snärtig tonåring igen, hihi ♥. 

Utöver själva hundvaktandet lagade vi jättegod middag och bara satt och mös i soffan med lite gott och tända ljus. Hur mysigt som helst!



Mysig utsikt från köket


Far och son ♥


Sötflickan och Ludde in action


Max tyckte det var tråkigt att vänta in pappsen hela tiden

 


Busy day


Till Plantagen, sen till Blomsterlandet, vidare ut till Ikea, därefter Rusta, sen Jysk, tillbaka till Blomsterlandet, hem till mamma och till sist ut till Gamlestan, och här sitter jag nu. What a day, pheu!!

Och nu ska man ta tåget till Hindås om cirkus en timme. Ja, sova får man göra när man är död! För nu ska jag träffa sötsaken här nedan över lite mysig middag och tvkväll à la Top Model och Svenska Hollywoodfruar. Kan inte bli bättre ♥!


 


Var är du?!



Soooolen, vaaar ääär duu??






Easter time


Ikväll har jag varit på påskmiddag hemma hos mami tillsammans med Linus, min syster, hennes Niclas och hans familj. Så mysigt, och det bästa av allt - mammas mat ♥  Har saknat den liiiittegrann så ;) sen jag flyttade ut. Skönt med lite omväxling från blodpuddingen haha. Inte för att tala illa om boppon, aldrig! Blodpudding i mitt hjärta ♥ Jamenar vem ska annars förgylla personalrummet med juldoft haha. Hur blodpudding nu kan dofta jul?






Marie, Niclas som alltid blundar hihi, min systra och så lilla Milla



Kolla! Jag tog ett steg ur min comfort zone och valde uppsatt!!



Mami och Marie



Herrejösses, dagens människor


Dagens intressanta fenomen: Folk som tror dem kan betala på bussarna/vagnarna genom att vifta sitt Visakort framför blippmaskinerna

Haha seriöst, denna kvinna måste ju vara helt hjärndöd! Nu på vagnen alldeles nyss står en kvinna, förvirrad och bortkommen, med ett restbelopp på 2 kr att betala, då hennes månadsblippkort inte räckte för denna resa. Hon kommer på en briiiiiilijant idé, plockar upp sitt Visakort och trycker det krampartat mot blippmaskinen. Inget händer, man börjar ana paniken. Hon fortsätter samma rörelse i cirkulatus 5 minuter innan hon ger upp. Jag sitter en sittplats bort och tittar på henne som ett fett frågetecken. Trodde denna lilla själ att blippmaskinen skulle "snappa" upp hennes Visakort som viftas i luften framför den, därav alltså registrera dess kontouppgifter och dra av dessa 2 kr från detta kort samt därefter ploppa ut nåt form av resekvitto ur ett osynligt hål i denna plastburk. Hahaha heelt priceless!

Man ska inte förakta dumma människor, dem förgyller ju ens dag!





Precis sett Shutter Island



och jag säger bara wooooooooooooh!

Har fortfarande kalla kårar.






Se den!



 

 


Glad påsk!


Viiiiiiiiilken dag! Tog ett steg utanför jobbet och möttes av l j u m m e n luft (vad är det liksom?) och en varm strålande kvällssol. Åh, här har man gått i ett totalt fönsterlöst Zara hela dagen och missat årets första riktiga vårdag. Dame!!

Kommer hem och det blir bara bättre - min älskade älskade man har städat hela lägenheten (wiiiii!). Och ikväll ska vi äntligen gå och se Shutter Island (och neeej, vi kommer gå på rätt biograf denna gången till er som mindes vårt förra försök att se denna film, haha). Ska bli så så mysigt och jag kommer förhoppningsvis få lite påskfeelings. Det är ju ändå påsk! Viktig högtid detdär, har t o m investerat i påskliljor . . som dog haha.

Ha nu en underbar påsk mina hjärtan!




Hello brown eyes


Ser ju ut som jag har bruna ögon på kortet!

Är så så sugen på att testa färgade linser utan styrka. Tänkt på det länge nu! Olivia, vill du sälja dina bruna du hade för fyra månader sen till mig for a good price? 20 kr!!?? :P



För övrigt, ni som a l l t i d förväxlar mig och Olivia (den snygga bruttan
i mitten) - förklara för mig:  v a r  är vi lika!? Haha!





Likheten är skrämmande



'



Oh, what a night!


Gårdagens kväll var rolig, irriterande, flamsig, frustrerande, lyckad, olyckad haha! Den hade helt klart sina sina ups and downs ;). 

Detta nedan hanns bland annat med under x antal tid:


  • Jag tog ut pengar på en bankomat mitt under en av mina lyriska berättelselser om nånting jag inte minns, som blev så lyrisk att jag heelt glömde bort att ta pengarna innan jag gick. Och at this time var jag helt nykter :O! Jamen vad härligt, då fick man sponsrat fyllan av fjortisarna som stod efter mig i kön som bara flamsade när vi frågade var hundralappen var. Morr.

 

  • Jag och Olivia ryker ihop pga frustration kring valet av väg till Vasastan. Idag känns det såå löjligt men igår var det blodigt allvar haha! Vi bad om ursäkt och slöt fred i en fnittrande kram. Linus kommentar senare på kvällen: "Kvinnor!!!" :P

 

  • Jag fick 2 hela glas vin utspillda över mitt ena lår. Som tur var absorberade mina nya jeans (från Zaaaara såååklart, pfffft vad annars :P?) upp dem alldeles utmärkt. Inga anmärkningar på uppsugningsförmågan i alla fall!

 

  • Tappade min älskade senapsmössa, men fann den på slutet av kvällen liggandes på en gata. Wiiiiiiiiiii!

 

  • Natalie vinglade runt (vi skyller på vinden haha) med ett utfällt paraply och sticker Linus i ögat med ena piggen på det. Resultat: rött och ont öga.

 

  • Mitt och Natalies båda paraply vände sig ut och in, trasslades in i varandra och drogs med i vinden, ut i gatan där en bil tvärnitade. Jaaa, det blev ingen bra kombo detdär.  

 



Här lite förfest ute på Grevegården hos Olivia vår egen desperate housewife!
Man kan inte ens ta ett steg in i hennes kök utan att man
får en blick som skulle kunna döda. Hjälp haha.



Dem tre musketörerna ♥







Jag och söta Smurfen



Varför får jag aldrig riktigt vara med . . :(?    :P



Påväg in!



Väl på Vasastan mötte vi upp Sandra!



. . . och Kajsa :)!



En salig blandning, mumma!







I n t e  normalt



Efterfest på det stillsamma stället Svea rakt över gatan,
där jag och Smurfen mötte upp Linus och hans kompisar.




Girlsnightout


Ni som känner mitt hår vet, att ber man mitt hår om volym - då jävlar får man volym!! Och nu har jag ändå kammat ner det ordentligt haha. Inte lätt att heta Isabelle ibland.

Nu ska jag ta på mig lite, för ikväll blir det Vasastan med söta flickor från både barn och dam! I'm on!







R e s f e b e r







RSS 2.0