So long biiiiatches


Nu drar jag till paradiset med färgglada drinkar ♥!!




Blev inte riktigt Grekland men vi hamnade här istället . .






Vårt resebokande blev inte riiktigt som vi tänkt oss, då vi imorse fick se att alla, och då menar jag bokstavligen ALLA sistaminutenresor alla destinationer var heelt slut om man ville åka imorgon. Så ja, där stod vi med hakan nere vid knäna. Några antal hårstrån avslitna och lite svett, tårar och frustrationer senare hade vi letat igenom vareeenda resebyrå och ingenting fanns. Greeeeaat liksom.

För att göra en väldigt lång frustrerande resa kort, så hittade vi i alla fall till slut en resa som kommit som återbud till Albena i Bulgarien för ynka 2700 kr (!). Det liiiilla kruxet var att den gick från Köpenhamn, så efter lite fix trix och lite mer frustrerad Isabelle så lyckades vi hitta buss och tåg till Köpenhamn som passade, så för 3600 kr får vi alltså resan till Kastrup tur och retur + själva Bulgarienresan med hotell då. Och det sjuka är att detta verkar vara rena lyxhotellet med 6 olika pooler, ligger preciiis vid havet, har biljard, volleyball och massa andra aktiviteter, plus att det ingår frukost :o!?

Kl 9 imon bitti går tåget mot Kastrup!!



No words






Säger bara nääääääee . .





Söndagstrevligheter


Haft en riktigt bra dag :). Vaknade som en harmonisk ny människa imorse i min wunderbarsäng, och började dagen med tvättning. Rena kläder, snart resa, jeiii. Blev senare en te och morotskaka i Trädgårdsföreningens mysiga café mitt i rosenträdgården med min kära vän Fredrik. Man underskattar verkligen Trädgårdsföreningen! Iof sig kostar det 20 kr inträde, men vafan man får ju lukta gödsel och titta på rosor ♥. Känns så trist, Fredrik flyttar tillbaka till Ume nästa vecka. Vad ska jag göra utan min terapeut?! MEN vi smider lite spännande resplaner för nästa år som mjukar till kanterna lite :) . .

Åkte sen hem till stackars lilla mamma som ser helt sönderslagen ut efter operationen. Huvudet är typ 4 ggr så stort som mitt. Lilla lilla mamma, rund och söt haha. Riktigt trevligt att komma tillbaka till the valley och mysa ner sig i soffan framför en kriminalare. Kollar aldrig på sånt annars, men hos mamma hör det bara till ♥.

Sitter nu hemma i Gamlestan och ser fram emot morgondagen. Min älskade gubbe kommer hem från Sthlm och då ska vi boka resan. Blev ju inget av det häromdagen av hundra anledningar, men imon smäller det! Iiiih!



Vacay!


Semester semester . . ääntligen, så efterlängtat. Är det nån som behöver detta så är det jag. Är ganska schleeten nu som min vän Fredrik brukar säga. Känns som allt gått emot senaste veckorna, och jag tror jag bara behöver komma iväg lite och pussas massa under Greklands såna där hängbuskar med dem där rosa blommorna man ser överallt . . . ! Haha, ni måste ju ha hela bilden ;).

Idag består dagen av att möta upp Linus och boka Greklandresan, jeiii, sen möta upp min syster som jag inte sett på evigheter och ta igen lite tid. Och kvällen avslutas med mys och tacos hemma hos Hannah och Oscar i Kållered :). Kommer alltså inte ätas tacos två dagar irad, utan igår intogs det tacolåda, mycket viktig skillnad, haha. Det var Tompa som ordnade detta för mig och Millan, som kom hem helt utloggade efter en svettig helkväll på Ullared. I can't get enough of that place ♥! Fick köpt masser med praktiska grejer, så var faktiskt riktigt sparsam denna gången. Stolt haha.

Förövrigt, kan man vara förälskad i en pryl? I så fall är jag störtkär i min säng . . eller ja, vår säng hehe :P. Vi fick ju hämtat min fancysäng från mamma som jag köpte för några år sen för ganska mycket pengar, men ooooj oooj vad det är värt det. Efter att ha sovit i en skitsäng från IKEA nu i 9 månader, så är det som en uppenbarelse! Jag och Linus pratar om den som om den vore vårt barn hahah.


Just nu diggar jag i sängen till denna






Matchmaking



Sökes:
Mogen gubbe som gillar vin, flams och som inte är rädd för att få skit under naglarna



Finnes: söt sprallig tanta i sina bästa år!!



. . .



 Life is not about waiting for the storm to pass, it's learning how to dance in the rain.


GE MIG SEMESTER



NU!!




Klickade precis hem detta





Gåååååårgöööös!


Herregud


I Kalifornien är det helt lagligt och accepterat att få receptbelagd marijuana som smärtlindrande . . Tänk och gå till apoteket och säga: "En joint tack", haha. 





Hittat den!!


Haha nu låtbombar jag lite men äääntligen har jag hittat namnet på min favvopojksmörsångare till låten Wonder why som går varm på jobbet just nu. Vaaaarför i hela friden finns inte denna pojke på varken The Pirate Bay eller Spotify!!!??



Everybody knows


Jag är betuttad i John Legend!!




Enligt Liin


. . är jag lik Sally i Tredje klotet från solen. Minns ni? Det var iinte igår! 

Jag är vääldigt blek också fick jag veta, haha.


Nå vad tycks?




Hon lever!!


Och hon mår bra!! Jeiiiiiiii ♥




What a night :D


Vilken kväll!! Först var vi på Hannah och Oscars 50-årskalas och blev bortskämda med plockmat, tårta och godis, och mycket mycket trevligt sällskap! Det blev deepdeep talks om religion och andar, om drömmar, passioner i livet och så massa MMA då, som det brukar bli när Anton är på plats :P. Vi hamnade efteråt på Trägårn av alla ställen, jag Linus och Anton musketörerna tre. Anton hade hypat upp mig hela kvällen att vi skulle ut och dansa och att han skulle visa mig sina  omtalade moves. Och ooooooom jag fick valuta för pengarna, heeerrejäävlar ja hahah. Han blev heeelt bananas väl på dansgolvet, gick in i nån psykad transbubbla och körde  nonstopi hundranitti. Han behövde inte ens mig och Linus, han och bubblan dansade iväg för sig själva och ja, did his own thing haha. Tycker synd om turustkinesgänget som motvilligt fick adoptera honom under kvällen hahaha. Läängesen jag garvade så mycket!










Mmmmm . .


Jag ryser ända ut i fingertopparna när jag hör denna versionen av denna låten.
Den tar mig tillbaka till så underbara tider ♥





Fredag


Hallå!! Lillen är i New York nu!! Fatta vad ball :D :D!! Iiiih så häftigt att hon äntligen är där!!

Just nu känner jag det var alldeles rätt att ställa in vinet med Fredrik ikväll. Att sitta här i soffan med min skål vaniljyoghurt med massa hallon i och lite vindruvor och chips till det, känns bara så . . rättplacerat. Jag har lägenheten för mig sjäv ikväll vilket gör det hela ännu bättre. Har dessutom varit en bra dag på jobbet. Var lugnt och skönt, dagen liksom lullade på och jag fick t o m ställa mig att diska på arbetstid, haha inte varje dag. Men nån var tvungen att äta bajsmackan och det blev jag. Iof sig gillar jag att diska, hur störd är man då? :P Liin kläckte ur sig en komplimang idag. Dem kommer ibland, dock ganska luddigt utformade :P. Hon undrade hur jag pallar vara så trevlig och servig mot kunderna jämt. Jag svarade: "Är det inte vårt jobb?" haha?

Varför är det aldrig nåt bra på TV på fredagar!? S u c k.


Vill tillbaka!!


Åååh vill tillbaka


Nu har vi kommit hem från vår dag och natt på St Jörgens park resort i Tuve och vi har haft det såå bra! Jag och min älskade gubbe har ju hängt ihop i 1,5 år så vi hade lite att fira, och vi firade ordentligt genom att lulla runt i morgonrockar, bada i alla möjliga bassänger och bastus, äta massa gott och mysa på vårt lyxiga hotellrum med vääärldens ljuvligaste säng. Hade kunnat döda för att få ta med den hem!!



Blev överaskad med underbar blombukett



Och ett kort och jag tänkte "Eeeh . . "



Haha ♥



På med morronrockarna!




GOTT!!



Vårat mysiga hotellrum



Helt galet gott!!


Lämna oss inte!!!



Hur ska vi överleva utan vår smurf!? :'(







♥  ♥  ♥


Vill bli friiiisk


Och nu bölar jag igen . . Jimmy i The Cougar friade just till sin Cougar och det bara brast för mig. Hur pinsamt är inte det haha, men jag är en riktigt weeker när det kommer till sånt här. Frierier och barafödanden är mina svaga punkter haha. Ligger fortfarande här i min soffa, exposed och halvlevande. Jag som hade planen att vara frisk som en nötkärna idag, vilket är dagen D när vi alla fyra är samlade en sista ggn innan vår lilla Natsi åker iväg till Lalaland. Känns så konstigt, plötsligt är vi här och hon åker på fredag. Hur kan tiden gått så fort?! :(

Kämpar just nu för mitt liv. Har en geting i vardagsrummet som väägrar flyga ut ur dem öppna fönstrerna, även fast han vart halvvägs ut hur många ggr som helst? Okej om man höll sig lite på avstånd men han envisas med att vara i mitt ansikte hela tiden. Hjääälp?






Ett och ett halvt år idag







RSS 2.0