Jag hjärta minifolk


Är så  t r ö t t.

Varit en lång omfattande dag på jobbet, den härliga klassikern 9.45-19.30. Är hemma nu och sitter som en avdäckad zombie i soffan bredvid min avdäckade zombie till hane. Men vi umgås! Genom telepati dock . . man tager det man haver haha. Millsan åkte hem för en stund sen, vi har bara suttit och burrat här i soffan över en kopp te. Hur mysigt som helst ♥. 

Har kommit fram till att jag måste ha en särkärlek till kortväxta människor. Jamenar Millan, Smurfen, Rebecka och Lelle ligger ju alla kring 1,37 cm-snåret. Och Fredrik är inte långt därefter . . Det m å s t e ju finnas nån form av dragningskraft mellan mig och dem små liven . . tåls att tänkas på!

Ni små saker gör mig helt enkelt hel ♥

 


Jag och min söta lilla lintott. En bild som för övrigt styrker min teori


Ida, när ska poletten ramla ner?


Jösses vad trött jag är. Jobbat 11 h idag, kom precis hem efter att äntligen blivit klara med inventeringen, pheu! Och det är inte vilken inventering som helst, utan inventering à la stenåldern där man räknar och skriver med papper och penna. Denna primitiva aktivitet blir såå tröttsam på slutet, hjärnan säger bara "nej nu får det fan va bra" och dör liksom av. Men vi klarade det och jag fick en varm klapp på axeln innan jag gick hem :).

Sitter och småler åt vår älskade älskade Ida som har jobbat på Zara i ett halvår nu precis som oss andra, men har fortfarande SÅ mycket kvar som ska falla på plats :P. Vi har t ex speciale klädställningar som Zara så käckt väljer att kalla för colett (stavning på den tåls att tänkas på . . ?). Men vår kära Ida frågade mig häromdagen utan att röra en min "Isabelle, hänger inte den blusen på poletten där borta? Hi hi hi hihihihi hi . . hon är allt för retard ibland ♥

Det härliga är att vi alla är som en liten familj på jobbet. Och Ida vi älskar dig trots din retardness. Ja, i början var det helt klart jobbigt att hantera men vi börjar vänja oss ♥



Idahoe i den klassiska mittbeneposen, och Smurfen






Läskigt!


Pratade för en stund sen med Smurfen som från ingenstans släppte bomben - vårt trogna älskade Coop här i Gamlestaden har blivit rånat!

Ikväll!!

Med vapen!!




Kan tillägga att Coop ligger cirkulatus 5 min gångväg från mig. Creepy :S!



Var det bara jag




. . . som fick sommarkänslor idag ♥




Jag och Gautcho



Ny trend?


Dagens intressanta fenomen: Morgonrock som mode

När jag knatar från vagnen påväg bort mot jobbet på mornarna, sådär lite halvstressat som alltid, är jag i något zombiemood, ja i min lilla egna peppa-mig-själv-jag-ska-jobba-bubbla att jag inte tänker på allt folk som passerar en. Ja man är trött, nyvaken och seg bara på tanken att man ska jobba. Men idag tittade jag inte bara en extra gång, jag var t o m tvungen att vända på huvudet! Föreställ er en tjej, ja tänk er 16-17 år gammal, som spatserar obekymrat förbi iklädd enbart en morgonrock (!) och på det ytterskor och så en handväska över axeln. Och det var inte ens en fin morgonrock, utan en såndär halvofräsch av frotté med ett åtdraget band runtom (!). Antaaglien var detta ett desperat försök till en ny modetrend . . eller modechock? som inte riiiktigt gick hem.

Gissar på att denna tjej är ett såntdär typiskt rebellbarn som gör nåt udda bara för att, för att inte vara som alla andra. Men det finns en gräns! Och nu känner man sig som en 87-årig gammal bittertant :P men det där gick fan inte hem nånstans hos fröken Bellsa.



Och så bara ett par pumps på det så är man klar för kvällen!




I n s p i r a t i o n

 

Ge mig sommar NU!






 


Back to buisness


Då var långeledigehelgen slut och det är dags att återvända tillbaka till the real life. Det är nu man ska vara kry och utvilad vilket man som alltid inte är. Och så jobbar man såklart öppning - stängning imorrn också. Feels greeat. Ska dock bli kul och träffa knasarna nedan som jag inte träffat på hela helgen :).

 


Smurfen saknas dock!


IKEA och svullet knä


Ja vi var väl kanske lite av det där klyshiga paret som går hand i hand och mystittar i en takt 5 ggr slowmotion mot resten av folket som hastar igenom sortimentet. Ickeicke, här skulle inget hastas, här skulle mystittas!

Okejdå vi var liiite stressade ändå, hade bara en timma på oss, tidsoptimister som vi är, och på den tiden hann vi åstadkomma bland annat detta:




Världens fulsötaste tofflor. 69 kr only, värsta kapet!



Och så ett minimaliskt, men dock så älskvärt, soffbord.
För övrigt, ignorera röran + ska giva cred till min handy man ♥



Vilket blev superfint till soffan! Köpte duken och ljusfatet idag också ♥


Vi har varit soffbordslösa sedan vi flyttade in och ja det har varit kämpigt emellanåt. Märkte därmed snart att jag inte riktigt var van vid vår nykomling ännu. 3 min efter att vi placerat bordet på plats går jag rätt in i bordskanten som träffar mitt mitt på knäskålen, och jag säger bara aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Sedär ja, då har man ett svullet och ömt knä också. Men det är sånt som hör till när man blir med möbler.


Nu ska jag ha qualitynight med min man!



S u c k


Vet att det är såhär på sena kvällskvisten men kunde inte låta bli att lägga ut dessa bilder. 

Att hon fortfarande orkar.

Men som sagt, har man gett sig in i retushvärlden en gång, är det gaanska klurigt att ta sig ur.








Don't get it.





E x t r e m e home makeover



Före


Efter




Före


Efter



Nå gott folk, vad tycks :)?



Jättehund à la Grand danois


Jag är en sann hundmänniska in i benmärgen och har alltid varit. Aldrig varit rädd för dem, eller på något sätt tyckt dem varit obehagliga, tvärtom! I lööööv them.

Men så gick jag och Smurfen (Natalie) på stan the other day och såg denna jättelika varelse uppenbara sig mitt på brunnsparken, som lunkade mot oss med steg som kändes 5 ggr så långa som våra. Asså . . jag var tvungen och stanna och hämta andan för nån sekund, innan vi gick en slighty rundning runt denna ko? kalv? hästliknande varelse . . aaaldrig sett så stor hund i hela mitt liv! Dear lord, tänk och ha den i knäet!


Lyckades mitt i hysterin fånga en bild på jätten. Se och häpna!



Stor & liten (minns ni förövrigt den affären som fanns förr? Nostalgi ♥)


Fredagsmys och white trash


Vaknade för en stund sen här i mitt amöbabo, m å s t e verkligen städa upp denna mess så att man vågar bjuda hem folk igen. Vi har typ bakterieodlingar i våra skrymslevråer, dock viktigt att påpeka att de är under f u l l  kontroll. Kommer kännas tungt att avsluta våra projekt, men it need to be done :/.

Hade för övrigt en riktigt riktigt lyckad kväll igår. Den började med mysig fika på Condecco med sömnpillret Millsan som höll på att somna i pastasalladen och ett nytillskott: hennes goa jobbarkompis Jocke. Där satt vi, tre själar och utbytte liverfarenheter, mycket mycket trevligt :).

Kvällen fortsatte på det nyöppnade Charlies Angels i vasastan där jag mötte upp Linus, Pjär, hans Valentina och lite annat trevligt folk. Satt vi inte och tjötade och mysdrack, spelade vi Kasta snusdosan över bordet (för övrigt världens mest nördiga lek) men vilken var blodigt allvar för pojkarna. Dock hamnade vi mitt i en smet av white trash/hej-jag-är-13-och-fotbollshuligan. Problemet var att det var två olika fotbollslagsupportrar à la white trash på samma plats, vilket bara kan leda till en sak. Det började munkäftas, vilket senare övergick till att hoppa på varandra, därefter bli utslängda och till slut ett unikt möte med piképolisbilen. Suck säger jag bara, satt bara och väntade på armbågen i huvudet. Så kan det gå, men hade en riktigt chill kväll ihop med trevligt folk :).


Nu ska jag gå in i min roll som städtant!


Millan, jag och Sofie från i somras, ge mig värme!! 






Stressade människor


Ett intressant fenomen: stressade människor.

Gjorde en oroväckande studie idag.

Min kära vän Millan kommer på håll promenerandes, nej tar om: kommer ettrigt powerwalkande, upp för gatan mot mig med headset i örat och pratar i hundranitti. Jag tittar på henne hela tiden ju närmare hon kommer och när vi är 3 cm ifrån varandra, en decimeter i mellanrum, bara svichar hon förbi som om jag vore luft. Sedär, där var sönderstressade Millan igen. Haha! Ska dock inte hacka för hårt på den lilla stackarn, hon har ju 8 jobb samtidigt + plugg + träning + ett halvt liv. Ska i alla fall träffa detta yrväder ikväll, vi bokade denna dag för ett halvår sedan. Ska bli mysigt  ♥.

Apropå sönderstressade/ettriga människor så ska jag inte döma för hårt, var där själv fram tills för en kvart sen cirkulatus. Var K A O S på jobbet idag också, fick verkligen hålla tillbaka för att inte krypa in i ett hörn i butiken, lägga mig naken i fosterställning och gråta ett lugnande mantra. Bidde inte så, klockan slog kvart i tre och jag slutade.

I'M FREEEEEEEEEEEEEE!!!

I'M ON LEDIG LÅNGHELG DESSUTOM!!!



Söta Millan i egen person


Chockartat



(Fredrik, jag vet att du inte vill att denna bilden ska komma ut)

men här är ett relativt ångande färskt bildbevis på att Fredrik och hans mö Molle, som varit ihop sen stenåldern eller ja 468435611 år rättare sagt, faktiskt pussas :O :O :O . .

Var right on time, en hundradelssekund senare och det hela var över . . ni måste förstå att det är inte lätt att fånga dessa rörelsemoment hos dessa två varelser på bild. I have a hard hard job.



Gullungarna ♥ 



Bollen är på plats på huvudet


Japp, det är en sån dag idag. En bollen-på-huvudet-dag, och Fredrik du vet precis vad jag talar om. För er oupplysta, kan jag förklara att detta menas med att håret är så bollformat det kan bli, mitt på huvudet + no bra on och djupt inburrad i morronrocken. Mina ben värker ihjäl efter jobbet idag, vilket är förståerligt med tanke på att jag fick springa runt som en skållad råtta idag. Jamenar 873 man kort, kaos i butiken redan från gårdagen och ettriga löneinnehavande kunder överallt som vill äta upp dig innifrån och ut, kan bara betyda svett, tårar och så lite kärlek då förstås. Av mina fantastiska Zara-flickor som jag inte skulle kunna klara mig utan där ute på krigsfältet  ♥.

Komisk upplevelse idag var att jag ställde mig o suddade på en trenchcoat som hade långa blyertsstreck lite varstans på sig. Vill man så går det. Kunden blev nöjd och Zara 699 kr rikare :P.






Hästnörd som jag är


Har tagit mig i kragen och bestämt mig för att börja rida igen. Är inte direkt sugen på att gå tillbaka till ridskolan, utan mitt drömscenario hade snarare varit att någon duktig privatperson kunde träna mig någon dag i veckan. Känns dock som det var hundra år sedan jag var iklädd mina slimmade ridbyxor, hade 6 lager tröjor och hö i håret 3 dagar i veckan. Kunde mysa i stallet i evigheters evigheter och aldrigaldrig tröttna.

Kliar så i mina fingrar, vill upp i sadeln igen, lukta häst! Får se om jag hittar någon vänlig själ därute som vill träna mig. Har om inte annat en 2 timmars skogsritt inplanerad ihop med min älskade hane, som jag fick som presentkort i julklapp. Bör nämnas är att denna man aldrig suttit på en häst i hela sitt liv, är dödligt pälsallergisk samt allergisk mot allt som har med hö, halm och spån att göra. Men han trotsar strongt naturlagarna. Får se hur denna utflykt slutar :P . . .








You make it real.


Jag älskar när du pussar mig sådär lyriskt på kinden så brutalt att jag åker in i betongväggen.


Jag älskar när du gör hej-jag-är-efterbliven-senil-gubb-minen (kan inte ens tänka på den utan att börja garva haha)


Jag älskar när du envisas att bära runt på mig även fast jag är en 2 meter lång mastodontkvinna och väger lika mycket som du.  


Jag älskar när du härmar mitt värsta hästgarv så jag skrattar ännu mer, och lite till tills jag sätter mitt eget saliv i halsen.


Jag älskar när du mumlar fram, i kombo med dina ljuvliga puppyeyes, att du kan massera mig hela kvällen lång och jag bara säger "vilka spelar?" och jag vet med safety att vi pratar Zlatan här.


Jag älskar när du gör cphand-vinken och ler sådär sött som om du vore 1,5 år.


Jag älskar när du ska smeka mig på kinden och du drar med hela ögonfransarna plus respektive mascara, ögonskugga och kajal. (För övrigt, whats up med killar som inte förstår att händer inte hör hemma i själva ögonen!?) 


Jag älskar när jag är bitterfitta och du väljer verkligen feeel dag att hålla fast mig och kittla ihjäl mig tills jag nyper dig som en pitbull i bröstvårtorna och aldrig släpper.







RSS 2.0