Måndag morgon


Sitter och lyssnar på julmusik à la Josh Groban . . mmmm den mannen. Linus undrade om jag tyckte han var het när jag sa likadant igår. Jag svarade: "Asså . . Josh Groban är väl inte riktigt sexobjektet nr 1 direkt", haha! Men viiilken röst! Sitter och tittar ut genom fönstret och det är massa småfåglar på våra talgbollar som hänger utanför fönstret wiiiiii. Så mysigt! Det enda jobbiga är att så fort jag tittar på dem så flyger dem iväg :P . .

Nu ska jag städa, sen blir det jobb!


Lite av vårt pynt ♥



1 advent ♥


Qualityday, check!

Vart en riktigt bra första advent måste jag säga! Har lyssnat på julmusik hela dagen lång och kan nu bocka av julfrukosten, julbaket, en halv städning, ätit en löjligt god middag och dessutom hunnit dricka ett glas rött på det. Har jag nämnt att jag precis lärt mig dricka det? Vi tackar kära Joakim för detta, tack för jag fick ta det överväldigande steget vidare in i vuxenvärlden ♥ What a lovely day!







Första ljuset brinner


Då var första advent kommen och jag brukar inte alls vara såhär exalterad över det normalt, men tror det beror på att detta året bor jag hemifrån, i min egna lägenhet och kan skapa mina egna små traditioner. Så min och Linus advent-tradition blir till att gå upp . . eh ja, kvart över ett och äta frukost haha, och såklart ska vi ladda upp med julgröt, vörtbröd, clementiner och sjäälvfallet julmusik i bakgrunden. Senare idag ska vi julstäda. Har hört att man brukar göra det på första advent men vi behöver veerkligen städa vilket fall som helst så det passar jättebra haha. Därefter blir det mitt första lussebullebak i min historia, vilket ses mycket fram emot. Till sist (om vi orkar då) så kör vi en sväng på jul på Lisse också :). Hur klyshig känner man sig inte nu haha! Men är det jul så är det jul ♥



Kom precis på att jag inte inhandlat någon adventsljusstake . . fan!


Oooooohhhh aaaa iiiiiiiih . .


Har precis sett mamma + 299 stycken andra i Göteborg Gospelkören sjunga i den så himla pampiga Vasakyrkan, och säger bara W O W. Vilken aukustik! Jag blir så himla emotionell av gospel av nån anledning, och när det blir sådär pampigt och överväldigande hihi, lite småpinsamt men en och annan tår seglade allt ner. Dem sjöng någon afrikansk låt i inledningen och alla vaggade in i kyrkan med varsitt ett tänt ljus . . var så så fint! Duktig mamma, duktig kör! 

Tog så himla häftiga bilder därinne:





!


En superidé bara ploppade upp sådär!!

Djurvän som jag är, och ovän som jag är med trädet som står preciiiis utanför och skymmer vårt sovrumsfönster  - dessa två enheter har nu samlats till ett varmt möte. Jo jag ska inhandla såna där fågelmatsbollar och hänga i grenarna, för faaatta vad sött att ha massa söta små minifåglar som äter och flyger runt preciiiis utanför fönstret. Och där sitter jag på första parkett ♥!! Värt att tilläggas är att det blir eeeeendast såna där bollar som drar till sig dem små söta fågelliven, för monsterflocken bestående av duvor och fiskmåsar har sitt käk på andra sidan huset där farbrorn förser dem med alla möjliga sorters förnödenheter :P.

Så gör jag en god gärning för dem små liven såhär års OCH får underhållning! Me like!



En såån hääär vill jag ha ♥




Årets sista viktigaste lön är kommen


Min älskade vän har kommit, lönen. Tar emot den med öppna armar och samtidigt fasa. Man vet vad decemberlönen innebär för oss som jobbar i butik - K A O S! Vet inte ens om jag vill tänka på hur mycket det kommer vara på jobbet idag haha. Ikväll ska jag jobba till halv elva ikväll dessutom, är någon julkväll i Arkaden med lite erbjudande och sånt där smått och gott. Kan bli trevligt! För kunderna då ;) som får gotta runt med snittar och göra massa klipp ♥

Igår var det exakt en månad kvar till julafton vilket innebär att det är bråttombråttom. Måste börja julpynta! Viktigtviktigt. Gran är ju en stor del i planeringen också . . när börjar dem säljas egentligen? För gran ska vi ha, en liten söt en. Som inte får barra, ska skälla på han annars haha. Funderade häromdagen hur man gör sen när julen är över - vart gör man av granen då? Som nyutflyttad ur trygga hemboet så är såna här saker vääldigt främmande. Hemma hos mamma slängde man bara ut den i den gemensamma trädgården och poff så var den bara borta en dag. Nån hemlig genuin människa måste ha plockat bort vår + hela hyreshusets alla granar . . återstår att se om man vågar att slänga ut den här utanför? Blir ett fall på 2,5 m ner på asfaltsvägen som går fram till porten haha. Vi kan ju försöka komma undan med att "Men vi gillar att kasta ut granar" (pik mot vår kära granne som ger oss en monsterfågelflock som bor utanför vår port pga av att han älskar att mata fåglar") :P.

Nu ska jag powernapa lite efter frukosten och sen blir det in mot stan en snabbis innan jobbet!



Hittat en favoritblogg!!


Åååh åh åh vad jag vill börja rida igen när jag läser en blogg som heter Dressyrmupparna som jag av en slump ramlade in på ikväll. Har inte hunnit läsa så mycket utan ögnade mest igenom alla faaantastiska bilder, men vad jag förstår så handlar det om några olika dressyryttare och deras liv med sina hästar. Säger bara: Vilka hästar! Vilka ryttare! Oj oj . . nu väcks mitt lilla hästnerdhjärta till liv igen haha! Man blir helt tagen av såna här duktiga tjejer som verkligen kan RIDA. En häst och ryttare är ett team av harmoni, känsla och en stooor skopa kärlek. Det är det ridning ska handla om. WOW säger jag bara ♥


Seeer ni haarmoniin? :D



Samma samma


Sitter och pratar med Ida i telefon och har precis klämt i mig en monsterchokladkaka. Pheu. Är en sån vecka nu, så då får det bli så. Vart i stan lite och lullat och oj vad jag ångrade att jag åkte in. Sjuukt mycket folk och hittade inte alls det jag ville hitta. Varför åker man alltid till stan på sina lediga dagar!? Är det inte det man vill slippa när man inte är på jobbet som ligger i STAN :P.

Ida och jag väckte massa gamla minnen. Plötsligt ska vi alla fyra träffas igen i Vulvan över en kopp te och en bakelse. Känns ovant, då den fantastiska fyran nu varit paj sen ett bra tag. Olivia bor nu i Varberg, Ida i Malmö och Lillen i USA, och jag här då. In the Bellevue. Ska bli härligt att få hem alla igen i jul och bara ta igen massa tid ♥

Nu blir det snart att åka in mot stan igen för lite värmande kaffe. Kan behövas en dag som denna. Kaaallt. Och haaalt. Haft endast en halkningssituation hittills. Hade väl 154331 förra året.


Gissa vem som är jag?


Är det bara jag som tycker denna är lite mysig?


Är ju så l ö j l i g t svag för såna här smörsångspojkar med akustisk gitarr ^^





Gamla minnen som väcker hjärtat


Blev jobb och tvätt idag. Inte så mycket mer spännande än så. På jobbet var det knappt en själ inne i butiken, man gick liksom och pysslade alldeles för sig själv. Inte så konstigt dock, dagarna innan löning är alltid slowmos :P. Gillar såna dagar ändå.

Mamma kom över med massa saker från barndomen som hon inte orkar ha kvar hos sig ;). Nu är dem på min vind, eller ja, at the moment ligger dem som en rörig smet utspridd på vardagsrummetsgolvet. Men åh vad jag älskar minnen, att rota fram ens gamla hästtidningar från 90-talet eller alla gamla kläder man hade, som idag känns såååå fel haha. Det roligaste av allt var nog att hitta mina gamla ritblock med alla mina teckningar. Hittade ett portätt jag gjorde år 2000 . . jaha den här är från -00 tänkte jag och sen kom jag på. 11 år sedan?! Helt SJUKT! Har ju iof sig hållt igång sen bebisåldern, så inte så konstigt ändå men vart tog dem elva åren vägen?! Men det är så himla härligt att se tillbaka i blocken för man minns varenda en. Soom man satt och slet, suddade och pillade ^^.

Är verkligen inne på Petter just nu. Längesen, Stockholm brinner (inte) igen, Samma Samma . . löjligt bra musik. Plockade upp Eminem nu precis också. Aldrig direkt vart så mycket för rap men den mannen, han kan sina grejer.

 



Jag är hemma nu


Shit har nog inte tecknat ordentligt på flera år nu. Ibland saknar jag ihjäl det och många gånger tänker jag inte ens på det. Jag har i princip tecknat konstant sen jag var 4 år, så man kan säga att jag och en blyertspenna är lite av bästa vänner haha. Det sjuka är att det inte spelar nån roll hur långt det går mellan gångerna, det liksom bara sitter i händerna . . Tog upp pennan idag för första gången på länge, med Petter på högsta volym i Ipoden. Jag har glömt hur löjligt avkopplande det är. Allt liksom bara stannar upp, finns inget som kan få mig så lugn som när jag får ett papper och en penna i handen, och bara får sitta för mig själv i min egna värld.

Inspiration


Älskar att titta tillbaka i tiden


. . och här var vi idag för exakt ett år sedan!


Vi och lite rödvin på Parkans toa (fjortisvarning på den haha)


Jill var ääääckelbrun som hon alltid är kring denna tiden på året :P

¨
Vi byggde egna jul . . varelser?



Noomi vann Wii:et!! Haha fan vad alla var bittra haha


Un soir de la SOHO


Gud vad jag tycker om SOHO. Jag fullkomligt äälskar det stället! Vill utan att blinka bo där . . Ääälskling, kan vi köpa SOHO? Haft så mysigt ikväll! Har ätit universums godaste buffé och bara myst med alla goa jobbarkompisar. Åh vad jag gillar er

Sara bara lugn, här kommer lite bilder jag lovar att du får sno ;)


Var så sjukt mysig stämning därinne!


Lovisa och David 


Asså maten!! Jag dör!!


Jag ser ju ut som ett yberlyckligt miffo här haha


Mina goa tjejor!


Torsdag


Ikväll blir det lite after work med jobbet på fancy SOHO. Facket som bjuder. Inte illa inte illa. Detta ses fram emot :).

Gulligt att man beställt en vara på posten som äntligen kommer, och ja, då är den paj?! Gulligt att jaaag måste sitta i telefonkö till kundstjänsten imon på min sovmorron. Moorrrrr.

Och fyyjävlar vad det ska vara kallt då. Herregud trodde mina bollar till kinder skulle få frostskador, och dem har ju lite marginal om man säger haha.

Nu blir det en varm dusch, sen bättra på spegelbilden för ikväll!



Hittade en bild på min gamla kärlek


Soom jag avgudade denna hästen, den gamla gubbstrutten ♥

Gammal kärlek rostar aldrig







































Today





Det är såna här


löjligt fina höstdagar som man saknar hästtiden så det kliar i hela kroppen . . .







L E D I G


Jag gillar min nya fastighetsgubbe. Stod och byggde upp bilden av honom som min mysiga farfar medan han stod och fixade och donade i lägenheten. Har haft tre fastighetsgubbar i mina dar och varför är alla goooa guuubar som pratar den värsta bredaste göötebaaaargskaaan man kan ha, haha?!

Man mår så bra när man får sova ut utan att ställa klockan, vakna upp med sol och blå himmel utanför och på toppen av det veta att man är ledig i två dagar framåt. Kan inte bli
bättre ♥

Nu blir det hurtigpromenad med Ipoden i solen!


Älskar hösten


Lite pics från helgen


Var ju på hederlig lokalfest i helgen!

Hur längesen var man på det liksom!? :D Kändes lite som man var tilbaka i mellanstadiediscotiden, när alla stod i grupper och tryckte och ingen vågade ta steget att entra dansgolvet ^^. Men det drog igång ordentligt sen, var en riktigt rolig kväll med skönt folk!!


Födelsedagsbarnen!


Linus, jag och fabulous-blusen


Söta Amelie, och Magnus som jag inte sett på ages!


Peppke och Arash var självklart där


Bill och Bull


Delivery day


Blev upp tidigt i ottan för att ta emot leveransen imorse. Gillar iiinte att befinna mig i vaket tillstånd innan solen gått upp :P men glöms lätt när man kan stega ut från jobbet haaalv eeett ♥. Henke räddade verkligen mig ur mitt sleepy mood idag, haha gud kan inte sluta garva när den mannen är i närheten.

Därefter blev det möte på Scandic Rubinen med Allessandro . . Allehandro . . ? en mycket trevlig spanjor från Human recourses som ville träffa all personal en och en, och berätta vad dem jobbar med. Mycket trevligt initiativ må jag säga! Och en ack så trevlig Allessandro . . Allehandro? Blev dock ganska ordentligt knackig engelska från min del men jag kämpade på, haha! Hoppas han fatta vad jag menade i alla fall, ibland fattade jag inte riktigt själv var jag var påväg :P.

Blev sen en lite lyxigare lunch än vanligt, ihop med Linus efter mötet. Lite qualitytime sådär på blanka dan ♥ Sedan dess har jag sovit bort dagen :o. Drömde att jag var mördare och hade mördat alla mina vänner och försökte komma undan med det :S. Känns ju stabilt och bra, haha. Upp nu lite yrvaket och inser att kvällen bara börjat. WAKY PAKY!!



En trött fredag


Är man granny om man vill titta på Vem vet mest en fredagkväll haha?

Gud finns ju iiiiinget och kolla på på fredagar s u c k ! Hoppas att tråkiga Idol uppenbarar sig och är megaroligt just ikväll. Har i alla fall bunkrat upp med choklad så jag är nöjd. Blir lite Isabelletid ikväll, behövligt!



Gissa om jag vill tillbaks . .


Hemma igen från vår minisemester


Vi var ju dem enda gästerna på pensionatet och ooom vi blev bortskämda! Vi ville ta pensionatets ägare Ola med oss hem!! Är garanterat inte sista gången vi bor här ♥

 
Det kändes som vi hade förflyttats tillbaka till gamla goda tider


Fanns massa gamla udda prylar överallt ♥


Väntar på färjan mot grannön Donsö. Vi undrade om färjan skulle se oss :P


Påpälsade minst sagt!! Gjorde bokstavligen ONT i mina lår


Morgonen efter möttes vi av en öppen brasa . . .


. . och frukost bara gjord för oss ♥


Dem hade gjort så fiint!


Vår mysiga utsikt från rummet



Havet och kärleken


Detta fantastiska pittoreska 4-stjärniga pensionat på Styrsö ska jag och min kärlek försvinna till imorgon. Blir en natts övernattning med lyxig frukost morgonen efter, och jag bara längtar till att få se dem härliga rummen! Alla är inredda i charmigt gammeldags stil med antingen utsikt över havet eller den lummiga trädgården. Vi tog mot trädgården, vi hade inte råd med havsutsikten host, haha! Ska bli alldeles alldeles underbart att komma iväg lite.



 


Repeat





Godmorgon världen


Vaknade upp efter ha sovit i 12 h i sträck. Oj oj oj vad det behövdes efter min långa dag igår. Har rått om mig själv lite nu på morgonen a la Isabelle med Top model, anti-stressansiktsmask och så lite äggmacka på det. Var behövligt. Snart jobb tyvärr, hade hellre velat ligga kvar här i soffan och kolla Oprah och äta upp mitt tröstgodis från igår haha. Ser dock fram emot några glas vin med tjejerna på Vasastan ikväll :).



Såhär fin utsikt hade jag från sängen när jag vaknde. Sicken fin dag!!



Lazy wednesday


Insåg precis att jag direkt aldrig skriver nåt vettigt här, visar bara massa bilder, eller klagar haha. Jaa men jag kan ju redogöra min dag, som varit alldeles seg och ljuvlig. Jag och min man hade ledig dag tillsammans och jag kan ju säga att vi utnyttjar vår teve i sovrummet lite vääl bra haha. Vaknade upp, kollar på teve, gör frukost i pausen, kollar lite mer, kollar ännu mer. Jaa vi gillart kan man säga lite lätt haha. Åkte in till stan en snabbis, blev lite inhandling av en hylla till badrummet och så en sladd till nya teven. Inget mer spännande än så.

Nu sitter vi här vid varsin teve och i varsitt rum. Att ha två tevesar har sin baksida haha. Fotboll vs Bonde för alltid med sig sina problem :P. Nu kollar jag på Efterlyst och garvar gott åt den stackars snubben som rånade en juvelbutik och glömde sitt pass i flyktbilen hahahah . . heeerreguud. Hur efterbliven får man va ^^

Ser fram emot helgen, vin med flickorna på fredag och Ullared på söndag med Hannah och Oscar. Jeii!





Vi har blivit med teve!!


Vi har fått tillökning! En liten baby i sovrummet ♥




RSS 2.0