Morgonpromenad i Bellevue


Precis vart ute på mysig skogspromenad med Loppan och Gangster i det fina vädret. Vi smed lite planer på att åka tillbaka till Backarna igen och ååååh vad jag längtar. Soooom vi sprungit och lekt häst däruppe! Finns så fina minnen därifrån ♥



Fick titta på hennes uuuunderbara takvåning. Vill också ha balkong!!


Söta Gangster


Asså jag döör ♥




Oh happy day


Vilken morgon, vilken dag! Solen sken och allt var lite vackrare än vad det brukar vara. Det bara låg i luften att det skulle bli en bra dag. Inledde morgonen med mysig frukost på Expresso House med min man, vår nya grej?  Pratade lite skit, lite kärlek och så hem och powernapa en timma i soffan innan jag skulle åka inåt igen. Kändes sååå segt att infinna sig på jobbet halv tre där man kom i luffarkläder (hade en sån dag idag) och så fett hår på det, you must love that haha. Men arbetsdagen blev riktigt trevlig och allt bara flöt. Lagom mycket folk, lagom lite jobbiga kunder, lagom mycket mysiga kunder.

Sitter på vagnen hem och är SÅ hungrig då jag enbart levt på den tarftliga sconsen jag åt 9 h tidigare, och drömmer mig bort till ett kylskåp fullt med färdiglagad mat. Väl hemma väntar Linus med två olika rätter klara att äta, det var bara och välja vilken jag ville ha. Haha, den mannen slutar aldrig att förvåna ♥



Glaad




En liiten blomma


Linus fick panik för han inte känner sig tillräckligt delaktig i all inredning jag pillar med härhemma i lägenheten, så han köpte en miniblomma i en minikruka i all hast när han var och handlade häromdan. Jag måste ha världens sötaste pojkvän hahah ♥




Nu får jag ta och lugna mig


ringaliingringliiing, nu säger Linus att jag måste ta och lugna ner mig lite haha

Senaste dygnets aktivitet:






Min lilla Millsos blir 22 år idag!!


♥     ♥     ♥




Jag är galen i ringar


denna underbara köpte jag precis på tradera, dock var min lite mer brun till färgen ♥




Bells ♥ Blocket


Säljes billigt! HÖR AV ER ♥


25 september 2009


Detta var alltså för exakt ett år sedan, och detta var iiiicke igår! Tranquilo, första personalfesten på ZARA och då hade jag bara jobbat där i en månad hihi. Finn 97321 fel. Jag ser bara massa ansikten som lämnat oss: Susanne, Jeanine, Ida K, Ida, Lillen, Suman, Elnaz, Olivia . .










Lite frukost och så lite kärlek . .


Åt universums godaste frukost på Biscuit idag innan jobbet med min man. Sååå gott! Det såg inte ut att vara så mycket till mat men jag höll mig på det hela dagen!? Strax innan stängning vid halv sju började magen knorra lite, men annars har jag varit mätt och belåten hela dagen! Måste vart den hemmagjorda muslin och det hembakade brödet ♥ Muuumma!! Vi fortsatte förmiddagen med att glida runt på stan och ha lite hederlig qualitytime. Linus fick köpt sig ett par sjukt snygga kängor, från ZARA oooff course ;).

Sen blev det jobb och blev faktiskt lite besviken på lönefredagen. Ingen action där inte, jag förväntade ju mig b a n a n a s. Men icke sa nicke, men hade ändå o göra ;). Väl slutat så köper jag grejer till min faavoitsallad och myser mig hem med vetskapen att jag är helt ensam ikväll. Såg fram emot bara massa egentid, och så hoppar man av vagnen och inser att man glömt hemnycklarna. F U C K ! Ringer Linus som är i Högsbo, får flänga ut till Sahlgrenska för och möta upp honom och få hans nyckel. En och en halv timma senare är jag tillbaka vid min ytterdörr igen. Nu har jag hetsätit min sallad och allt gott jag hade som skulle räcka hela kvällen :o . .



GOTT!!



Torsdagstrevligheter


Jobbdagen smög sig fram i slowmooo men var ändå riktigt behaglig. Lunkade runt i min ensamhet på Traffa, och kunde faktiskt uppskatta den avdelningen för en gång skull. Traffa och jag är ju inte riktigt bästa vänner, veery out of my comfortzone och tycker bara det är rörigt och stressigt där, men idag ...mmmmm, jag bara gick och mös och pillade för mig själv. I liked it! Märks att det är dagen innan löning dock, jag fick liksom ropa "Hooooohooo" lite då och då för att konstatera att butiken verkligen var öppen :P.

Väl hemma blev det en snabbispromenad med Jenny, long time no seen och var så mysigt och se henne igen :)! När vi väl ska säga hejdå utanför vår älskade Svensk Kinamat så springer en medelåldersman ut och ropar "Vääääänta!!" på en hääerlig finlandssvenska. Han undrade hur gammal jag var, för han och hans gäng (mannen pekar på alla gubbar därinne som tittar ut på oss genom fönstret) hade bettat på hur gammal jag var. Oooookej?! tänker jag och svarar "22". Gubben tackade och blev lycklig för han var närmast. Haha varför råkar bara jag ut för sånthär :P?!





Beställde precis hem

 
denna härligheten ♥. Dock så beställde jag sötvattenpärlan vid låset i en ljusbeige färg istället, och jag ska gravera in Faith på silverplattan. Jag om någon tror på ödet, så kändes som ett bra val. Kommer bli så fiiint!






I dagens Metro


 Jaa . . dessa sitter i vår riksdag.




Sneakpeak







Jag hittade en Loppa


Lite trött var man allt där imorse när man pallrade sig upp halv sju efter ha suttit uppe och ugglat till valvakan från början till slut. Hade ju levvo imorse och det var full rulle som vanligt, och sen sluta kvart i tre. J e i i . Finns nog iinget som kan få mig så energisk som att sluta tidigt! Mötte upp Louise i spöregnet och fick småshoppat lite och till slut satt oss ner och fick tatt igen massa tid över en kaffe. Riktigt mysigt!



Jag och Loppan sommaren 2009. Då visste jag inte att den skulle bli min några månader senare ;)


Då har man röstat då!


Lite bortkommen kände man sig allt när man gick in där och inte hade nån aning om vad man skulle göra, men fick till slut lagt min röst. Känns bra, tatt mitt ansvar som människa.

Ikväll blir det mys och ooooff course Ensam mamma söker hos Rebecka och Eric ♥




Nattbio på ingång!


Sitter nu i soffan och har i princip sovit bort hela min och Linus qualiyday :o. Men var såå trött efter jobbet idag. Säger bara oj oj oooj, viiilken lördag. Man fick verkligen känna att man levde. P H E U. You must love thaat. Dock ska vi strax ta vagnen till Bergakungen och ta nattbion och se en amerikansk komedi som heter Geown ups. Sorry Jill, jag får se filmerna en annan dag, blev ju bio istället men jag lovar, jag ska se dem! Har t o m fått med mig Linus, och han är ännu mer anti än mig :P.






Min drömhund låg och väntade på mig utanför IKEA


Sååå sööööt!





Jag bjuder in på bullkalas!



Dem är såå söta, skumgodisarna från Lagerhouse som ser ut som små kanelbullar.

Dem smakar kanelbulle dessutom! Liite skum smak, but i kinda like it!



Gott!


100915


Är förrrbannad på det här jäkla vädret. Var riktigt förrrbannad förut idag när jag var tvungen att stappla mig fram 10 min i spöregn från Millan till vagnen, medan den fuucckkking vinden blåste mitt hår i aniktet kooonstant plus att jag förfrös där i min skira lilla blus, GAAAH jag hatar sånt här pisseväder!! Såå, nu har jag fått aggra av mig lite om vädret haha. I-landsproblem, jaaa :P.

Har sysselsatt min lediga dag genom att lulla runt och handla massa mysig inredning till sovrummet, som nu sakta men säkert börjar ta form, jeeiiii. Kom hem med en kandelaber, en hel del ramar och ljuslyktor och så lite krukor. Jisses vilken skillnad det blev så fort det kom på plats! Efter mötte jag upp Millan för att sitta hemma hos henne och pyssla lite och dricka te. Mycket mysigt! ♥

Nu är det Efterlyst, viktigt viktigt!



Ja . . snart är det jul igen :S


Have big plans för sovrummet ♥














What you're made of






Och så tog helgen slut . . .


Back to reality med levvo kl 07.30 i morgondagens otta.

Gonatt världen!



Var en riktigt fin kväll ikväll


Skypedate bokad ♥


En månad och en vecka har den lilla nu varit borta. Stört!

Imon ska jag äntligen få prata med henne ♥






Inte alltid lätt att vara allergic child


Gulligt att man sammanlagt fått 3 allergichocker senaste 1,5 dygnet. Igår natt började ögonen och näsan tjockna nånstans mellan första snapsen och mitt och Amelies suuuperseriösa fyllesamtal om hur viktigt det är att rösta i valet, haha. Vaknade upp där bredvid Amelie imorse med ett 5 x förminskat öga och med en svullen korv under samt inte förglömma den häääerliga djupa ringen också. Ja man must love that. Fifan vad jag såg ut men med en gurkskiva på det en stund så lyckades jag i alla fall se lite representabel ut. Väl på bussen hem mot Göteborg satte det riktiga helvetet igång. Ögonen rann som om jag grät för kung och fosterland, näsan förvandlades till en kran och så nysningarna där varannan sekund. Man kände sig verkligen fräsch där man satt och drog in snor för allt jag ägde.

Nu sitter jag här i soffan och ska icke visa mig för förmänskligheten förrän tidigast imorgon! Mår like shit. Imon väntar en mysig dag med Millan och sen på kvällen lite qualitytime i dalen med mamma och Josephine. Ska bli riktigt mysigt ♥



Millan envisades att få bildbevis på mina miiinimala svullna ögon.
And here they are haha






Kräftskiva à la Borås


Sådärja, då kan man bocka av att man vart på sin första kräftskiva någonsin! Eller ja, fick ju bli köttskiva för min del, allergic som jag är. Fick lite allergichocker under kvällen, men vafan sånt hör till när man badar i skaldjur. Men oj vad Lisa och tjejerna hade fixat - massa massa go mat, överallt! Och är det kräftskiva så står sjäälvklart snaps och sång med på listan, vilket det blev en hel del av ;). En mycket mycket trevlig kväll helt enkelt :)!




Ser ju ut som jag är en solariehora på det här kortet haha


Erika, Anna, Charly och Amelie. Goa tjejer!


Hattarna var på!


Finns det snaps måste det ju finnas snapsvisor!


Haha så kan man ju också göra


Jag och Pamsi!



Mastodonto


Som vi alla redan konstaterat är jag för lång för denna världen. Jag såg verkligen inte pallen som stod en meter framför mig på jobbet idag, den var antagligen för långt ner för min ögonvy, så gick rätt in i dens vassa kant, och aaaaaj aaj aj vad det gjorde ont. Som proffesionell säljare låtsas man ju som det var absolut ingenting, men väl hemma har jag precis under knäet en öm jättebula med ett blåmärke på, plus en vattenblåsa mittpå. Hm, är det normalt?



Ja jag säger ju det . .


Förrrrbannad


Blir sååå förrrrrrbannad på snattare, gaaah!! Hade två asiatkvinnor i 35-40 årsåldern inne i butiken idag varav den ena jag kom på med att klippa larm. Jag följde efter dem runt i butiken och såg väldigt snart deras panik, följt av att dem började gå mot utgången. Den ena hade en Womanjacka under armen och när hon vände sig om jag såg att jag kom efter, dumpade hon den snabbt och kutade ut medan larmbågarna tjöt. Det är så jäkla frustrerande att jag inte får lämna butiken i såna här lägen, för kvinnorna stack ju iväg fort som fan. Womenkappan saknade ju såklart larm så tur som attan var att jag hann se dem så dem inte fick med den också. Jäävla @€%&§ . . (svordomar :P) Gaaah!!

Sen är jag förbannad på min fastighetsgubbe som lämnat toasitsen utanför dörren bara sådär. Isabelle är iicke teknisk kvinna och fårstår iicke hur man sätter på den :P. Nån som vet?! C A L L  M E !

Är min tionde dag jag jobbar irad nu imon, så ska bli ljuvligt att vara lite ledig. Ser verkligen fram emot helgen! Blir till att åka upp till Amelie i Borås imorrn efter jobbet och där blir det kräftskiva med förhoppningsvis lite utgång på det. Köttskiva för min del, allergic child som jag är. Men kött är gott, och alkohol också för den delen. Jag har vart vit alldeles för länge nu, hello parteyyy! :D

Fick mess från Linus som sa att han ska tatuera sig därborta men vill inte säga vad. "Får bli en överaskning". Mitt svar: "Gör bara inget dumt nu" :P. Ska bli riktigt intressant och se vad han nu hittat på :P.

Nu ska jag smörja in mitt matsalsbord! Tjoflöjt!



Jag och min söta Pamsa!


Säger bara heeeeerreguud . .


Ja . . såg premiäravsnittet av Kungarna av Tylesand och under den ynka timman fick jag se x antal knull och juckande rumpor, fjortisar så det räckte och blev över, en efterbliven med ADHD, folk som spyr i bubbelpoolen, folk som pissar i bubbelpoolen och så lite hederlig fylla på toppen av det. Haha ja vad ska man säga? Underhållande var det i alla fall minst sagt haha.


Pheeuu


Ojoj, viiilken dag. Lite torka-pannan-dag sådär, vart ganska svettigt med alla våra förvirrade påläggskalvar. Nu är det ju baara 6 nya . . :P. Men roligt är det! Lite stressigt bara ;). Är heelt slut efter denna dag, trodde aldrig den skulle ta slut! Nu dör jag bort i soffan framför Idol och ser fram emot lite välförtjänad sovmorron imon ♥.

Idag har Millans söta boy födelsdag och fyller 24 år, så congrats till honom!

Fick ett sött sms från min kärlek med hälsningar från Cypern. Dem har det heelt ljuvligt därborta och bara snorklar, solar, dricker öl och äter revbensspjäll. Är inte aaalls avundsjuk :P. Jag ska dämpa min avundsjuka med solarium imon tänkte jag haha.


Saknar min älskling ♥



Kvällssol i Haga


Haft en riktigt mysig kväll tillsammans med Rebecka sittandes i kvällsolen på ett pittoreskt café i Haga. Man kan ju bara älska Haga! Satt och drömde mig bort med min temugg hur det skulle vara att bo i dem små charmiga husen och ha utsikt ut över Hagagatorna. Mmmm . . en dag!

Har pratat med min kära vän Fredrik i telefon som just nu befinner sig på andra änden av Sverige igen. Har vart så skönt att ha honom hemma nu under sommaren, men sagor har alla ett slut så nu har han åkt tillbaka till Ume igen :(. Även mina flickor Amelie och Rebecka är tillbaka i skolbänkarna. Millan har ju också börjat plugga nu vilket jag tycker är såå kul! Alla pluggar och jag bara jobbar. Så nu får man bara vänta och hoppas att
man får lite plats i deras tajta schedule :P.

Har för övrigt fått toasitsen nu!! Ni som varit insatta: Vi satte ner foten och piskade farbrorn lite och vips, så stod den utanför min dörr när jag kom hem idag. Tog bara tio månader ;) Så nu kan vi ääntligen gå på toa utan att riskera att åka av tillsammans med sitsen haha!




Autumn leaves


Fick för en stund sen sms från Linus att han lever och mår bra och har kommit fram helskinnad! Ingen flygkrasch denna gången heller tack och lov, pheeu . . jag som aldrig varit nojig över att flyga, tvärtom ju, jag äälskade det men sen började jag lustitta på alla Maydayprogram som existerar och ja, pretty much sen den dagen har jag varit skitskraj. Det är bara att äta bajsmackan och grabba hårt tag om nåns stackars hand.

Vart en riktigt trevlig dag idag faktiskt. Var löjligt stor leverans på jobbet och som vi slet med dem där lådorna, pheu. Var på lagret hela dagen så hade ett glasseschema, plus att jag slutade tidigt. Slutar dessutom tidigt imon med! Kan inte blir bättre ♥ Är riktigt riktigt nöjd med min shopping asså. Jag är såå redo för hösten! Där var det sagt, jag som haft sån höstångest men nääe, nu är det dags att rota fram vinterstövlarna, dem burriga stickade koftorna och senaphalsduken ♥



Gautcho och den gamla tanten några höstar sedan



Lite shopping senare


Saknar min man redan och han har varit borta i bara några timmar. Är man beroende då eller bara bara löjligt kär :P? Han sitter på flyget nu påväg till soliga Cypern och jag är ju alltid lite flygnojig, alltid lite nervig att det ska hända nåt. Höll ju på att bokstavligen skita på mig på flyget till Bulgarien. Var turbulens så det skrek om det, och där satt jag, ybersvettades och kramade ihjäl Linus stackars hand haha.

Har dock stillat min saknad med shopping. Jag lyckades bränna drygt 2000 på 1,5 h. Där snackar vi powershopping :S. Lite ångest har man ju alltid men blev i alla fall ett par geeeeåååårgööös höstboots rikare samt två koftor och en blus. Lite HM, lite ZARA och lite Nilsons ♥



Köpte denna blusen på jobbet. Kombon med den
kjolen var ju dock ingen höjdare?



Duktig idiot



Kund
- Har du detta linnet i L på lager?

Jag - Jag ska springa till lagret och kolla!

(Är borta i några minuter och kommer tillbaka till kunden med linnet i handen)

Jag - Varsågod!

Kund - Tiiiiitta vad du kaaan! (på snäppet till bäbisröst)

Jag - . . . ?



Hej


Gulligt att tandköttet runt min förbbbbannade visdomstand har svullnat upp, så mycket att det svullnat över tanden och täcker den med minst hälften. Är det normalt? Var sådär lagom trevligt att jobba med denna åkomma idag. Kändes som mitt ansikte var 3 ggr så stort, och det liksom svullnade ner i halsen och ömmade upp i örat. Herregud detta kom bara över en natt. Tackar gudarna för Saras piller jag fick tillgodo häromdagen på jobbet. Var dessutom en hel del spring idag, är som hela världen ska handla kläder just nu. Ja nu är det höst. Längtar faktiskt lite till att gå med stickad kofta, knästrumpor i stövlar och så en mössa och halsduk på det. I senap såklart. Vad annars?! :P

På måndag åker min kärlek och hans jobbarkompis iväg till Fig Tree Bay på Cypern, heter det så? Dem behöver få ha lite qualitytime dem två, glad för deras skull! Lite avis dock . . iof sig har jag lägenheten för mig själv i en hel vecka, iiii liiike. Blir nog till att dra ihop en hejdrundrande utgång med tjejerna tycker jag!

Sitter och laddar upp bilder från resan på Fujis hemsida. 100 st helt gratis om man bara betalar portot på 29 kr. Pangerbjudande ju! Gäller till och med den åttonde september, så pass på! Blir till att pilla ihop ett fotoalbum när bilderna kommer :).





Hahah kan inte sluta garva


Herregud längesen jag skrattade så mycket. Vi avverkade hela säsong ett i ett nafs på kvällarna i Albena, och jag vill ha meeer! ♥ Inte förvånad att det blev årets humorprogram!

SOLSIDAN IN MY ♥





Sleepy eye


Den här bilden talar ganska mycket för sig själv haha. Kära vänner, om jag varit lite dålig på att höra av mig sen jag kom hem så är det för att jag vart som en living zombie senaste två dygnen. Vi landade på Kastrup kl 23 i tisdags efter 3,5 h flygresa, vi fick vänta 5 h i Köpenhamn på tåget mot Malmö, och sedan åka i 4 h, och kom hem till Götet kl halv 9 på onsdagsmorgonen. Kl 12 var jag på plats på mitt älskade arbete och jobbade till stängning. Rush rush rush, alla kunder verkar köpa ihjäl sig nu på hösten + att det är tre nya förvirrade på jobbet = pheu! Slocknade så fort jag kom hem där igår kväll, och så jobb idag igen till stängning. Är fortfarande schleten människa, men blir sängen strax. Sovmorron dock, jeeiiii ♥



Däckat på Kastrups oooerhört bekväma bänkar. Observera att ungefär där min mage är finns ett armstöd som verkligen satt där det skulle, NOT.




We ♥ Albena


Jaa då var semestern över och man var tillbaka på jobbet igen, s u c k. Hello reality. Man levde liksom i nån rosa drömvärld därborta i den lilla bulgariska staden Albena. Vi hade det i alla fall heelt fantastiskt. Jag och min kärlek fick ta igen massa tid och bara sola, äta lyxmat för pinsamt lite pengar och bara flamsa och tramsa och pussas lite extra. Vi fick ju lyxen att hamna på ett 4 stjärnigt hotell i en lägenhet med balkong, två dubbelsängar, soffa, matbord, kök och två toaletter. Vi hade utsikt över dem sex olika poolerna och havet låg bara 200 meter ner på gatan. Ooom vi älskade det! Fanns massa billig shopping precis utanför och vi kunde leva som kungar för de ynka pengarna vi spenderade. Fick handlat ett par Rayban piloter, äkta då, som jag fick för några hundralappar billigare än i Sverige, och så blev det massa fina ringar och två uunderbara guldiga masker i trä som ska upp på väggen i vardagsrummet. Me like! Vädret var som en dröm med knallblå himmel och 30 graders värme alla dagar utan två då det var lite molnigt. Men vi klagade inte, var ganska skönt att slippa grillas en stund. Lite tan tycker jag allt vi fick, men som vi slet haha (båda två är ägare till skitpigment :P).

Här är lite pics!










Haha hur söt är inte denna bilden!


Sctheker vid poolen


Vår utsikt från vår fina lägenhet


Vill inte veta hur mycket pengar vi spenderade på den där saken haha


Vi hittade en ödslig minigolf!


Vi åkte på båttur och fiskade. Denna bilden är från de 3% av turen som jag inte hade spyan i halsen (liiite sjösjuk, ja :P)


Linus var först på båten att få napp! Ooom han var khaki s u c k haha


Vi tog en taxi i en halvtimma till den lilla byn Varna


Vi hyrde den här . . dubbelcykeln? och mös runt i byn


We got engaged!


Billiga drinkar, we like!




Vi klädde ut oss och blev fotograferade. Hej 1700-tal!


På vår favoritrestaurang Margos



Då var man hemma igen . . . snyft!


Haft det heelt helt unnderbart men är för zombie för att orka skriva och berätta allt nu.

Håll till godo!




RSS 2.0