Kvallssol i lilla Samara


Hej ni trogna fem stycken lasare! Ni ar iaf nara som foljer mig hihi.

Huuua, ar heelt slut efter en lang dag pa stranden. Ar helt hysteriskt varmt har, och termometern berattar att det ar 37 grader i skuggan och klockan ar nu tio i fem pa eftermiddagen. PHEU. Hade vart lite kul och ta nan av er i Sverige och placera i tio minuter i denna varmen direkt fran er burrekyla och se om ni overlever :P. Vi blev sjalva omkullkastade av varmen och luftfuktigheten nar vi lite naivt hoppade av den lilla minivanen som tog oss hit ut i djungeln for bara en vecka sen. Man liksom funderade lite latt hur man ens skulle kunna andas haha. Men det gar! Vi har vant oss men varmen ar manga ganger olidlig, man kanner sig som ett stekt jakla agg ibland :P.

Nu har vi i alla fall lamnat La Fortuna och var megavulkan till granne i inlandet, och ar aaantligen ute vid kusten i den lilla pittoreska staden Samara. Allt har ar sa otroligt lugnt och stilla, allt gar i slowmo och mañana mañana ar liksom mottot man lever efter. Visste ni att ordet mañana betyder imorgon? Och SOM vi langtat efter havet!! Vattnet ar sa otroligt varmt, inte direkt det dar kyliga avsvalkande jag drommer om just nu ;). Men det ar sa otroligt vackert har, och pa bara den har veckan har har vi hunnit se sa fantastiska saker. Vackrare land far man leta efter!

Internetet motarbetar mig ganska ordentligt just nu sa kan inte visa nara av mina fina bilder  :( Ogilla pa det men ska se vad froken Bellso kan gora at det. Hall till godo!

Puss pa er sa lange!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0