Dag 2 San Jose


Da sitter man har nojd och belaten i hotellobbyn efter en riktigt lyxig middag pa restaurangen La Esquina de Buenos Aires. At en lojligt god kottbit och drack en flaska rott till det. Det har ar enna semester om man sajjur (hor riktigt Asas breeda goteborgska i huvudet nar jag sager det haha). Betalade nastan ingenting for maten, ar verkligen nastan sa man skams nar man betalar har. Vi hittade ett gaalet billigt erbjudande for en 1 liter Captain Morgan + 1,5L Coca Cola forut for ynka 7.5$. Behover jag ens forklara hur billigt det ar :P? En Morgan hemma ligger val pa nastan 300 spann, liite skillnad haha.

Vi blev kvar har i San Jose over dagen for vi missade bussen. Ingen panik direkt, vi bokade bara en natt till pa vart hotell och fick chans att se staden pa nara hall. Strosat runt hela dan pa bade gettogatorna och mitt i smeten. Sett alla hall och kanter om man sager. Ar fargglada fruktstand overallt, folk som forsoker salja allt ifran 354 olika varianter fjarrkontroller till nan enstaka overmogen mango langs med trottoarerna, saluhallar med kott liggandes oppet i varmen och precis bredvid diskarna ligger en djuraffar med kycklingar och honor kacklandes i burar, haha man kanner verkligen att man ar i en annan kultur. Pa ena sidan gatan ligger ett superlyxig bankhus och pa andra sidan gatan ligger ett ruckligt fallfardigt hus utan fonsterrutor. Segregation pa hogsta niva men otroligt intressant att se hela helheten. 

Nu ar tio i tio pa kvallen har och det ar typ partey har pa hotellet. Linus sitter i casinot har pa hotellet for han tycker jag ar astrakig som ska blogga. Men vad gor man inte for sin blogg haha. Imon kl sju har vi bokat en minibus till La Fortuna. Langtar!!Vi ar framme!!


Efter 24 h lang tripp med tre olika plan fran tre olika varldsdelar och fem flyg-naradodenupplevelser (flygradd + sjuk turbulens = inge bra :P) senare, gick vi igar aaantligen ut pa costarican mark!! Nu sitter vi i lobbyn pa vart hotell i huvudstaden San Jose, solen branner utanfor och det stora fragetecknet ar hur alla costaricaner fixar det med sina jeans och trojor?! Nu har vi precis kakat frukost och atit dem sotaste ananaserna jag tror jag nansin atit, muuumma. Det bar forhoppningsvis redan idag ivag till staden La Fortuna med buss for att bo kring den fortfarandre aktiva vulkanen Volcan Arenal :D. Ar en av varldens mest aktiva, sjukt haftigt! Lyckas jag med mitt mission far jag dessutom upp min kara hane pa hastryggen sa vi kan rida runt den och se den pa narmare hall. Far se hur sugen han ar pa det :P.

Nu ska vi packa ihop varan packning och sen lamnar vi  San Jose. Som vi anade, staden var lite . . hmm hur ska jag utrycka mig . . slightly getto? :P Ingen stad man vill promenera en kvall pa tu man hand direkt. Sen har man val helt klart sett vackrare stader, men kul att ha sett den i alla fall :P.

Ha det sa bra sa lange alla mina kara lasare (ni trogna tre stycken :P) och sa hors vi snart! ♥


Har ju inga egna bilder an sa vi laddar upp denna pa vulkanen jag berattade om, som jag bara visat nu 35 ggr har i bloggen :P Hall till godo!


Hejdå!


Nu blir det sängen. Vet inte riktigt varför vi sitter uppe och ugglar, för vi ska upp om . . 3,5 h :P. När vi vaknar imorgon så väntar en härlig 12 h flygresa, och jag ber till gudarna att vi tar oss igenom den luugnt och stiilla, och iiiingen turburbulens . . Fasen att Mayday ska vara så jäkla bra! Det är på grund av det programmet jag numera är flygrädd :P.  

Hejdå Sverige, och helloo Costa Rica! ♥ på er alla så länge!
Men innan jag åker


. . tänkte jag bara slänga upp lite bilder från min fantastiska utekväll jag hade häromdan. Och när Bellan använder ordet fantastiskt i samma mening som utgång nuförtiden, då är det en riiktigt bra kväll. Börjar ju bli gammal och trött haha. Men i lördags blev det riktigt lyckat, och det var mest tack vare mina fantastiska arbetskollegor (och Ollsi), och så tack till kungen i stan - underbara Peter Siepen som fick hela Parkan att gunga i härliga gamla 90-talsdängor och riktiga brudlåtar. Jamenar, när fick man höra den ljuvliga Bootylicious senast på krogen? Vi tackar Siepen för det efterlängtade bootyshaket vi alla fick med den :P. Meer Siepen åt folket!! 

Tack mina fina tjejor för en grym kväll!!´
Okej då drar jag då :)


Sådär ja! Då var väskan packad, nu ska det bara rakas ben (de lurviga kommer inte ha någon funktion i 30 graders svettig värme) och så skrubba av sig all gammal hud som ska ersättas med en fräsch bränna. Me like! Kommer sakna alla fina härhemma så himla mycket, men får trösta mig med hästapållarna jag ska rida på genom djungeln och aporna som kommer sno min matsäck haha. Så ja, håll ställningarna så länge så hörs vi nästa gång när jag är i COSTA FUCKING RICA :D!!!RSS 2.0