London eye











Har inhandlat följande i London

 

3 par skor
2 par tofflor
1 klänning
3 linnen
1 väska
4 par trosor
2 halsband
1 ring
1 armband
2 skärp
1 teburk

Har säkert glömt nåt! Det störda är att jag säkert bara la max 1500 kr på allt detta, vilket är heeelt galet! I lööööv Primark ♥

 

 

 


Är det bara jag


som känner att hmm . . . stilen? på Zaras skyltfönter är sliightly annorlunda
i London? Hello boobies liksom :P



Underbara underbara London



I hjärta L

'
Observera svanen mellan våra huvuden, viktigt faktor i denna bild haha


Djurvänner som vi är letade vi upp nya kamrater


Linus resultat


Och jag hittade denna lilla krabaten. Sååå tam! Och sååå söt!


Det resterande av en ek efter ett blixtnedslag. Coolt!


Längst fram högst upp är ju guldplatsen i dubbeldäckaren!!


På Hamlis hittade vi den här lurviga saken. Han betedde sig precis som en riktig hund.
OOOOOOM jag ville ha med honom hem ♥ kostade b a r a 3000 kr! Inte alls farligt ju :P



Påväg ut mot mysig middag på stan


Utanför Hyde Park påväg mot Oxford Street med min älskade Primarkpåse i handen.
Hade kunnat bo i Primark ♥!!


Nyklippt, och nydressad a la Primark :P


I like em big


2,5 h tog det att komma in på Madame Toussaud!! Heeeelt galet lång kö!


Fantastiska Hyde Park!





Coolish


Ååååh hittade denna bilden på en random blogg häromdagen och det är ju hon från näst senaste säsongen av Top Model!! Hon som såg ut exakt som en liten docka med sina giiigantiska klotögon och sitt akward beteende. Jag diggade henne!

Häftigt att se att hon lyckats även utanför programmet :D:





Memories


Är ju studenter ute överallt!! Helt sjukt att tänka på att det är 2 år sedan jag tog min!











Såhär snygga vänner har jag ♥










My day in words




tvätta

skypa med Lelle

tvätta lite mer

 laga mat

 åka till jobbet

 jobba

 åka till Millan

 mysa med Millan

 åka hemåt

 packa



Pheu.


Men London är inom räckhåll!!! Wiiiii ♥






London baby




1 dag kvar




Perspektiv?


Hittade dessa bilder på en blogg precis. Dem kommer från en sida där man har retusherat kändisar till anorexiafall. Det gör ont i hela mig att se dem :S . . .



Lindsey Lohan



Angelina Jolie


Eva Longoria




Den omtalade jordgubbsplantan


Fick preciiiiiiiiiis liv i the bloody jordgubbsplantan innan vi skulle ge bort honom till Niclas igår i försenad 30-årspresent. Jag hade honom i mina ägor i ynka 4 dar och han höll på att dö andra dagen jag tog hem honom, så sedan dess har jag desperat försökt få liv i honom igen haha. And I maaaaade iiiiiiit :) :) :)!



Tiiiiitta så fin han blev tillslut med lite dekoration och ny kruka :D


Linus 23!


Okej inte än då, men på torsdag! Men då är vi och glassar i London så vi fick fira lite i förväg och ska det firas så ska det firas! Jag hade charge of hela kalajset så jag hade bullat upp med ballonger och tårta och hela kitet. Jag och Millan slängde innan folket kom ihop en blåbärspaj och en *trumvirvel* chokladfudgetårta som jag hörde många klimax kring. Inte illa för att inte vara en bakare . . Bagare?




Kaloribomben


Min söta mormor, moi och födelsedagsbarnet


Tre generationer: Linus fader, syster och farfar


Niclas och systra min


Bosse var såklart med!


Kvällen avslutades med kubb!


Saturday night BBQ

 


Ida . . . eller HitlerscoutIda, took charge of the BBQ och ingen
fick komma i näääärheten utan att få en ond blick.


Affffffiss fick vara med :) :)


Mamma och barn


Tiiiiiiiill slut efter 641343454 försök att tända grillen utan tändvätska
fick vi mat i magen. It was worth it ♥



Australien says hi


Skype är min nya kärlek, heelt grymt ju!! Sitter at the moment och pratar med Lelle på andra sidan jordklotet ♥





Jobbet



- Badrum?

- Ursäkta?

- Ja . .  badrum?

- Eeeh . . . ?

-  . . .

- Toalett?

- Ja! Precis!!



V e m  använder badrum när man frågar om offentlig toalett haha?


Heeelt sanslöst ju


Jag tror jag fått nån form av inflammation/överansträngning i min vänstra lårmuskel efter i torsdags. Gör ont som fan. Haha är ju piiiinsamt hur otränad jag är nowadays. Illa :P . . .


Så kan man ju också beskriva sin kärlek haha



" Du är sockret på livets flingor "










Ångestladdat


Vi har en gigantisk mås som bor precis ovanför vårt fönster, eller ja bor och bor, han gillar helt enkelt att hänga med mig och därför stannar han around. Han heter Krille har vi kommit fram till och sitter och stirrar på mig as we speak. Plus att han är helt nedkletat i bajs . . mysigt.

Guud vilken ångest jag har. Har sedan jag kom hem från stallet frossat i godis och sen sovit x antal timmar på det tills Natalie ringde och väckte mig för ett tag sen. Uuhh har så ont i magen och känns sååå jobbigt att tänka på att jag faktiskt måste förflytta mig ur min wunderbara varma gossiga älskade morronrock in i ett par tajta jeans samt andra lite representabla kläder. (Tänker lite på scenariot) Nej gud nej, blir nog mjukisdressen sen, ska nämligen över på lite tacos hos lillnatalie :).

Kom på att jag är ledig imon också! Jag och min gubbe har faktiskt blivit hembjudna till Eric, Rebeckas gubbe på lite mys och spel. Den inbjudan har vi ju inte aaaalls väntat på :P. Ska bli riktigt mysigt ♥.


Lite snabba siffror:


Nu har vi bott i lägenheten 6 månader.

Vi åker till London om 2 veckor, wiiiiiii!

Linus har vart snusfri i 14 dagar.

Senaste jag tränade var för 3 månader sedan, haha illa!



Söta Rebeckis


Prova att rida igen, check!


Shiiiiet vad stel jag är! Föreställ er en gravt hjulbent person som slightly går inåt med fötterna - känns det som att jag ser ut när jag går efter ridlektionen imorse, haha!

Ringde spontant igår och pratade med min gamla ridklubb, och fick rida med i en lektion idag. Det bidde bara att åka hem till mamma och gräva fram mitt gamla ridset, som jag insåg ganska snart hade sett bättre dagar . . . Upptäckte precis innan jag skulle åka imorse att jag hade två jääättehål i ridbyxorna mitt på rumpan. Lite skabbyfancy sådär, och var riiktigt lycklig att jag hade tagit på mig mina heltäckande svarta grannytrosor just idag!

Satt  och väntade på den hederliga gamla 80 bussen mot stallet tillsammans med en gammal farbror. Han insisterade på att hans ryggsäck skulle stå emellan oss på bänken, vilken kunde skydda mig från nåt av hans utfall. Hjälp? Frågade inte vidare på det. Inget hände dock, han tjötade bara hål i mitt fucking huvud och stank omänskligt mycket vitlök. Ibland undrar man när folk inte känner the vibe att man kanske ska sluta prata när den andre krystat ler och pressar in hörlurarna så långt det bara går i örongången. Ja, dessa människor.

I alla fall, ridningen då! Jag gick rida ett sto som är ny på ridskolan sen jag slutade. Nene hette hon och var en stor brun tant som var ganska bastant och lite klurig att rida. Ridläraren sa att hon inte är den enklaste hästen att hoppa upp på om man inte ridit på 3 år, men hon tyckte i alla fall att vi fick till det lite då och då :). Ja ibland mjuknade tanten till och då kändes hon riktigt mysig! Dem andra ryttarna i gruppen var dock stjärnor, jiiiises, jag lunkade runt där i deras shadows men vafan jag är ju ganska newbie nu haha. Men kul var det :D!!




Nene ♥


Detta är ju helt dum i huvet





Så stöört jääävla bra!!



Tjoflöjt


Dagens nventering är äntligen över, jeeeeei!! Som Ida brukar säga: det är ju inte direkt ha ha-roligt. Som vanligt var vi värdelösa haha, gjorde massa fel tydligen fick vi veta efter. Det sötaste av allt var i alla fall när Natalie blev så glad att vi två skulle inventera ihop att hon började skratta så hon tappa balansen och ramlade in i Traffa-hänget. HAHA ♥

Nu ska jag frossa i choklad och kolla på mitt favvoprogram - den amerikanska Antikrundan ♥





Det piiiiinsammaste på länge


Isabelle står på vagnen med sina nyinköpta körsbärstomater i sin lilla påse. Hon är såå hungrig och tänker: "Jag kan lika gärna börja äta dem nu".

Hon tuggar i sig dem små liven för fulla muggar, då det plötsligt sprätter en kraftig tomatsåsstråle ut över dem sittande passagerarna intill. Dem sitter med ryggen till så hon kan tänka sig att det var lite chockartat upplevelse. Känner liksom nåt blött falla över dem, men hinner inte få ihop vad vätskan är innan den landat och absorberats. Isabelle låtsas som ingenting hänt men skäms ihjäääl då x antal andra stående passagerare runtom bevittnat händelsen och blänger konstigt på henne.

Efter några minuter tänker hon: "Vafan, vi kör på det igen, jag får helt enkelt tugga lite försiktigare" och stoppar in en ny liten rackare. I nästa sekund sprutar det ut ytterligare en häärlig stråle tomatvätska ut i den sittande folkmassan, och nu börjar folk mumla massa. Folk vänder sig bak och ser inte särskilt nöjda ut. Och där står en mastodontkvinna gömd under ett giigantic uppburrat hårruffs med en inte aaalls misstänktsam genomskinlig påse med ett paket tomater i.


J a g  t r o r  j a g  s k u l l e  d ö



Så bidde det min tur att gå till tandläkaren


Jag har ju haft min specialartandställning som suttit bakom tänderna, som jag tog ut för cirkus ett och ett halvt år sedan. Självbekostad dock, men ack så skönt att slippa ha munnen full med stål som syns och behöva oroa sig för diverse matrester mellan gliporna. Detta ersattes dock med sjuukt stort läspproblem och sjuukt mycket matrester bakom tänderna, haha!

Men så behövde lite justeras till idag på egen begäran. Gick in i rummet, min tandläkare filade till det hela på några minuter och poff! så var jag 600 kr fattigare. 600 kr!? För lite filande!? I några minuter!?

Det där sved oordentligt i min plånbok :'( . . .

Nu blir det powernap, och sen ikväll ska mammi sjunga gospel på Gothia Arena. Jag, min kära och systern min och hennes kära ska dit och titta. Ska bli kul :D!



Nånstans i färgklicken står mammi och sjunger för fulla muggar :)


Torsdag


Linus har seriöst ett eeenormt hål rakt in i tanden. Man liksom ser rötterna. Han har inte vart hos tandläkaren på 5 år så ska bli intressant och se vart notan hamnar efter hans besök hos Tandakuten strax. "Då ska vi se, utöver det svarta hålet har vi 48 hål att reparera".  Jag ska i alla fall hålla hans hand för han har tandläkarskräck har jag lurat ut mellan raderna. Men det vågar han inte erkänna.

Sen blir det mys på stan i det fina vädret!




K l i m a x


Har precis haft en seriös orgasmupplevelse med mina nyinköpta vänner. Säg hej till mina tre nya hårprodukter från Joico för inte aaaaalls dyra 735 svenska riksdaler (iiiiiiironi) men ack vad dem lever upp till sitt pris!! Mitt hår kändes som hos frissan!! Böljligt goregeous och alldeles . . . uuunderbart. Can't stop touching it!!

No more split ends och burrruffs!! Wiiiiiiii!





Mindre kul är att jag har nog fått en vagel i ögat, jeeiiiiiii eller inte . . . hoppas den inte växer sig större bara! Mysigt om den får ett varvulkanutbrott imon på jobbet . . usch :S.

Ännu mindre kul är att jag ska gå upp om mindre än 5 h . . . bläää!

Gonatt världen!




Just my luck


Nu har Linus hittat den meest groteska bilden på mig ever. Trodde den var glömd och gömd, men nejnej den rotade han fram och bara slängde i ansiktet på mig för en stund sen. Värt att nämna är att detta är many years ago och jag ser ut som en strandad valross. På en klassbänk. Och jag vet att han kommer använda den som hållhake på mig. Faaaan haha.

 

 


Så fick vi vår månskenspromenad till slut


. . . bidde dock ingen glass, den åt vi upp för längesen och 90% av promenaden var vi oroliga för att bli rånade. Jamenar, vi bor ju i Gamlestan. Gäller att lämna värdesakerna hemma.

Men mysigt var det ♥





W O W


Detta är min s j u k t vackra vän Malin som började modella för cirka ett och ett halvt år sen.

Min haka nere vid knäna får tala sitt språk





Är helt kär i denna kvinna



"Du gamla, du fria, du självögda nord . . eller nått sånt . ."
-  Maria Montazami


Hahah helt klockrent! Kom sekunden efter dock på att jag fan inte ska säga nåt, när jag tänkte efter så sjunger jag likadant haha!





Kanske världens fiffigaste uppfinning?




Fiffigt värre, men denna ihop med det nyfixade håret = aaaaain't working!!



En vanlig söndagsmorgon



Han: Det kliiiiiiar! Kliiiiiiiiiia!


Jag: Var var var?


Han: Ryggen! Kliiiiiia!


Jag: Lugn, jag fixar!


*Kliar på som fan*



Resultatet :




:O



Addiction


Min man här försöker sluta snusa från och med idag. Han verkar vara på allvar this time, så allvar att han sitter med hushållspapper ihopknycklat under läppen. He´s a fighter minst sagt. Och när det inte finns tillgång till Torky blir det glasspapper. Man tager det man haver . .





RSS 2.0