Feeling a little bit better


Jeeeeiiiii.

Känner mig dock fortfarande som en stel öm knackig 90-åring i kroppen men ska faktiskt utmana ödet och sminka över dem stora ringarna under ögonen och försöka bege mig utanför dörren. Kunde inte röra mig ur soffan igår på . . 16 h!? så känner det hade vart lite trevligt med lite frisk luft. Får se hur detta går nu ;).

Håll till godo!



Såhär känner jag mig idag


Hittade några av mina gamla teckningar :)













Herrejävlar vilken natt


Är så så lycklig att det ääntligen är morgon. Fick sjukanmäla mig idag, gick bara inte. Var som en gammal gaggig tant när jag försökte resa mig upp. Natten var fruktansvärd. Tänk konstant kletig överhettad kropp, tog tempen och hade strax under 39 graders feber hela natten igenom och på toppen av det svullnade halsen upp så att äta och svälja gjorde så jäkla ont. Huvudet bara dunkade och det fanns inte en kroppsdel som inte värkte. Sov inte många stunder inatt . .

Nu ligger jag härhemma i soffan och pendlar mellan att sova, kolla Oprah, sova, läsa tidning, sova. Känner mig såå ynklig här i min ensamhet, kan inte nån komma och klappa på min haka :o.




Say hello to Bruce


 Olivia, varning för naket!

Erkänn nice!!




Gulligt att man är sjuk


Inledde dagen frisk som en nötkärna med att ta min och Fredriks traditionella lunch på Telias lunchrestaurang, som har ljuuuvlig salladsbuffé. Kan äta ihjäl mig där! Och så får man sitta och småstirra lite sådär diskret besatt av alla polisernas (polishuset ligger 500 m bort :P) femhundraelva vapen och walkitalkis och grejer som hänger runt magen. Alltid undrat hur dem orkar bära runt på allt! Måste vara löjligt tungt men hello abs haha.

Fortsätter min dag på jobbet, dock lite halsont börjar smyga sig inpå men hinner inte tänka på det för var full rulle. Ä v e n  hos mig på min lilla bubbla på ettan, och är det bananas på ettan är det k a o s i övriga butiken :P. Tog mig även igenom denna dagen, dock endast med hjälp av Olivias positiva kärleksfulla hjälpsamma gester, en tjej som aaaalltid ställer upp när det väl gäller!! Host host ;).

Och så slutar man och PANG så är jag monsterdålig. Ont i hela kroppen, huvudvärk, ont i magen, meeegaont i halsen och det regnar . . och är en mil kö på Hemköp, fyfan kan det bli bättre. Väl hemma satt jag och förfrös i soffan med tre lager kläder + fleecefilt över. Detta bådar icke gott. Nu hypersvettas jag istället och funderar hur jag ska ta mig igenom morgondagens arbetsdag. Fiiiiiifan.


Nämen usch haha


Missa inte den lilla undertexten haha




Hit ska vi! Jeeeeiiiiiiii!


Jag och min gubbe ska skapa ett kärleksnäste på det heeelt fantastiiiska St Jörgen Spa Resort. Wiiii! Blir bara en natt då det är dyrt som rumpan men det får det vara värt. All for looove! Och på toppen av det ska vi rida turridning i 2h dagen vi checkar ut. Dubbelwiiiiiiih!









+





Jeeeeiiiiiiii!




Hahahah




Hur roffigt är det inte med finväst med inget under, OCH på det en vit slips!?
Och kolla snubben längst ner till höger hahahah!  P r i c e l e s s!




Mitt senaste tillskott ♥



Visst är han fiiiiin ♥



Jordgubbar och en björn


Haft en riktigt bra dag idag på jobbet. Hade proven eller fitten som vi gärna kallar den . . elr fittan. Ja kärt barn har många namn. Lyckades hålla den tom genom hela dagsruschen vilket jag är mycket stolt över, men jävlar vad jag fick springa. Var alldeles svett när jag kom ut från jobbet, pheu.

Fyllde på energinivån med ljuuvliga jordgubbar, lite övermogna sådär som jag gillar, och så bar det hem till mamma. Behövde låna hennes Word, själv är man för fattig för att införskaffa sig ett. Hur kan ett Wordprogram kosta 1000 kr?! Iiiiiiinte okeej. Väl framme har man såklart glömt nycklarna, greeeeeat tänker jag där jag står svinhungrig och i stoort behov av att lägga en björn. Jaa, var bara att squeeze it in och bege mig hemåt igen. Morr.

Kvällen avslutades med Amelie på en bänk vid vattnet med massa glass. Jättemysigt och långa diskussioner om andar och medium . . spännande såntdär. Nu sitter jag här och ska nana strax, för imon är jag ledig och, hör och häpa . . dumdiiduuum Linus också :O :O :O!? Så vi ska till stranden för första gången den här sommaren, jeeeeeiiiiiiii!



Saltholmen för ett år sen!




Kärleksmums på gång!


Jag har en man som både kan sätta upp en gardinstång och baka! I löv ♥





Okej jag är en countrynörd


Varför skäms man alltid lite när man går förbi fjortiskillar a la 15-16 årsåldern med deppig smörcontrymusik i hörlurarna på höögsta volym som man mycket väl veet hörs ut som om de kringgående själva hade lurarna i öronen :P?

Satt förut idag i Trädgårdsföreningen med mina fina flickor Lillen och Olivia och bara lapade sol, så otroligt mysigt!, och nu avslutade jag kvällen med att unna mig en glass och tog ut min Ipod på promenad i världens vackraste kyrkogård. Känner mig så lugn där, vet inte om det är min smörcountry i öronen eller om det är alla själar som vilar där. Men var lite terapi sådär, behövs lite qualitytid med sig själv ibland. Fundera över livet eller bara gå och titta på gravarna. Alla har sin historia.

Detta måste vara den finaste sommarkvällen på länge ♥



7 över par!


Det var faktiskt mycket mer underhållande än jag trodde, men här var inget trams icke. Jag och Freder var dödsseriösa och överanalyserade varend liten rörelse. Golf är vetenskap! :P



Bootcamp-Fredrich instruerar


Plötsligt fick vi världens finaste väder?! Måste bero på att vi var Säääröön ;)


"Jag älskar att leta efter bollar i skogen :)!". Eeeh va?! :P



Jag var caddi/peppare/psykolog - på samma gång!


Ser ni havet därborta? Så sjukt vackert!


Golfbanan here I come!


Fredrik ska idag introducera golfen i mitt liv. Detta ska bli myycket intressant :P





Locking back over my shoulder


Tittar igenom mina gamla bilder på mobilen, så jäkla roligt!!


Jag och Linus har det där fetingsåret i huvudet nyåret 08-09 att tacka idag haha!


Lelle kom hem vintern 2009 ♥


Ja herregud den där bilden förföljde mig i ett halvår, minst! Var den inte på Linus mobil så var den bakgrundsbild på hans dator haha. Känner ni igen mig ^^?


Parteey på Valand där jag sprang in i Loppan och Alina, vintern 2008


Jag och Linus firade 3 mån på berget i the Valley 1 maj 2009


Freder sprang Göteborgsvarvet sommaren 2009 och jag hejjade för fulla muggar!!


Vi flyttade ihop och hade i en månads tid inget att sitta på eller nåt att äta på, haha smart att flytta heelt tomhänt :P


Kom på Linus att omedvetet kalla mig för sambo i hans blogg, det förbjudna ordet haha!


Konstaterade att Lillen var en smurf och att Ida icke passar i mittbena :S, vintern 2009


Vi fick se vår vulgära Olivia i en burka, haha så jävla roligt!!


Insåg att Bosse ÄR världens sötaste hund ♥, sommaren 2010



Måndagstankar


Nu har jag suttit och stortjutit åter igen till 16 and pregnat. Vad är det med mig och förlossningar och nyfödda barn haha?!

Hemkommen nu efter en evigheeetslång arbetsdag. Min sista timme levde jag på tanken att köpa 10-kronorsjordgubbarna utanför entrén, vilket jag satt och mumsade på hela vagnen hem. Tyckte dock att folk kollade väldigt konstigt på mig under hela ätandeprocessen. Funderade om jag höll på att göra en körsbärstomathistoria igen, haha? Nu har jag suttit och pratat med Lillen som vart på Ambassaden i stora Stockholm. Vet egentligen inte vad man gör där, men ett visum har hon! Och snart åker hon, den lilla :(.

Varmt varmt varmt, but i love it. Inte klaga nu. Har klimakteriesvettningar men vafan, det är sommar ♥. Och snart åker jag och min älskade gubbe till ännu mer värme, Nidri ♥. Haha herregud, vi har rest två ggr hittils detta år och vi har en tredje inbokad och planerar en fjärde i vinter. Ekonomisk kris, hej? :P

Nu ska jag ta en kvällspromenad och ringa Fredrisch :)

So long biiatches!





+





Jeeiiii!!


Mina nya babiiiies



Vår älskade grannykista a la Stadsmissionen. Stadsmissionen is the shit ♥


Lampan med stort L ♥


Bara liiiite skillnad hur det var innan, vilket ni få som släpptes in i sovrummet kan intyga :P


Jag har en walkincloset, jeeeiiiiiiii!


Plus köpte in två sådana här babies för pangpris på blocket. Tack Freder som var förrrrbannad som vanligt :P men ändå valde att lägga sin fredag eftermiddag på att åka ut till tjoottahejti med mig i rusningstrafik för att hämta dem. Vilken jäkla utflykt vi fick hahah!


Vi riktigt njööt av att se honom


Fredrik som troget jobbat på Telia sen han var 6 år gammal var förrrrrrbannad


´


Fast . .


. . . är det bara jag som inte riktigt fattar hysterin kring hela Twilighttjofräsen? Såååå bra var den inte, *pffft* överskattad :P. Satt mest och tittade på dem söta lurviga varulvsvargarna haha ♥  ge mig!!





Jag har seriöst världens sötaste vänner


Dessa söta nissar var huur skumma som helst under hela fikan och jag fattade noll! Plötsligt föööser dem in med mig med halva handen på Biopalatset och överasskar mig med biljetter och gottigt till nya Eclipsefilmen!! De ville fira min födelsedag slänger de ur sig, vilket bara är hundra år för tidigt, men what can I say: Det är bara mina flickor som kan göra en sån sak haha ♥ ♥ ♥!



First take haha

 


Mys vid vattenbrynet


Efter jobbet mötte jag upp min käreste och köpte mjölk, varsin baguette och massa jordgubbar och satte oss och mös nere vid vattenbrynet i Bältesspännarparken. Göteborg är verkligen helt gaalet vackert på sommaren ♥. Solen var sådär riktigt varmt orange och vi bara satt och lapade sol. Såå mysigt! Plötsligt ser vi en man som badar i ån . . eeu? Vill inte veta vad som finns down under i det skabbevattnet haha!

Nu ligger vi båda däckade i soffan efter varsin lång dag. Hello qualityday ♥



Tomt


Åååh vad tomt det kommer bli. Ett stoort hål, i ZARA, i mitt liv. Nääääe detta känns inte alls kul, satt och tröståt negerbollarna och kladdisen efter ni slutade . . för gott :O. Fyy vad jag kommer sakna er :( :( :(






A sad goodbye of the Fantastic Four . . .


God I will miss you guys ♥



Olivias kommentar om mitt vardagsrum: "Det ser ut som det bor en gammal gubbe här." haha!?



With the California in our hands. Of course!!



Vi firade det kommande b-daybarnet i förväg!



Det ni inte ser är fradgan som sprutar ut från mungiporna samtidigt som hon får orgasm haha!



Och sen blev det TAPAS på Manana, såååå gott!!



A bit sweat men söta är dem små raringarna ♥



The photogenic child and The boobies


RSS 2.0