En sak jag alltid undrat över


. . varför varför varför i hela kära världen målar fjortisar sönder sina ögonfransar!? Det är som att dem arbetar på varje frans i tio år och tänker "nuuuuuså är den fransen tillräckligt klumpig och megatjock . . eller? Jag kör några vändor till för säkerhets skull . . ". BUT WHY !?!?



Bild lånad från gossips.se


Viiiiill haaa!


Är just nu helt gaalen i alla flickiga klockade klänningar som ramlar in på jobbet ♥ Kan nån vara snäll och skänka en trisslott med vinst på till mig?











Tisdag


Haft en supermysig kväll hos min lookalike ♥ vi komponerade ihop världens godaste sallad, och sen bara mös i salongen och sög in allt. Grevegårdens lugn, alla antikviteter, dem roströda sammetstapeterna .. god I love that place! Och dem små liven, först gudomliga minimaliska Nellie som måste vara planetens sötaste hund, och så Emil då . . . Som en överettrig mix av rådjur och räv med utstående ögon haha. Han är bara . . missunderstood, that's all :P



Gott!!


Jolanta, får jag byta henne mot en förpackning Newlash . . ?



Emil ettrar på sin tampong haha


Vilken film!!


Jag pratar om filmen Philadelphia från 1993 med Tom Hanks i huvudrollen som handlar om en framgångsrik ung advokat vid namn Andrew Beckett som arbetar på en välkänd advokatbyrå och är på toppen av sin karriär. Han får en dag reda på att han har ADIS och plötsligt vänder alla honom ryggen. Han blir förråd av sin egen chef som alltid stått bakom honom, och som nu, från ingenstans, avskedar honom. Filmen handlar om Andrews långa kamp att få respekt och förståelse, men framför allt att vinna i domstolen mot sin forna chef och arbetskollegor.

Det var den bästa film jag sett på ett riktigt bra tag!! Och nog den mest hjärtegripande jag sett på länge :O åh, mitt hjärta brinner ju verkligen för såna här frågor, och jag fick riktigt gömma mig under luggen så inte Linus märkte hur jag grät för kung och fosterland :P. Säger bara se den!!







Det var enna lite snö ute idag när man vaknade


Nu ska jag sätta på julmusiken och slå in julklappar ♥





Because it's christmas time


Så var det dags för julbord med jobbet igen! I år var vi på uuuunderbara SOHO och ååh ååh ååååh vad jag halvt dör varje gång jag är där.Och vilket drag det blev där sen när klockan började närma sig tolvtiden :O, hello partey! Det hela blev en sjukt trevlig kväll med mina fina kollegs!! ♥




















Mina favoritbrudar ♥



Hahahahaha jag döööör!!





Soffpotatis


Blev ingen Arkadenfest ikväll, även fast planen att gå dit höll i sig in i det sista. Var helt enkelt för frusen. Istället spenderades kvällen i soffan framför idol med fötterna i ett vaaarmt skönt fotbad (läs: nedtryckta i min vattenfyllda papperskorg haha) och såklart massa choklad ♥

Jay och Minnah till final såg jag. Känns helt okej ändå, även om det skär lite att vi förlorade Olle. Vet ju iaf en Jill som at the moment antagligen är helt förkrossad ;). Men hejar på Jay, så så länge inte Minnah vinner över den grymma jäveln så är jag nöjd!!

Såg förövrigt Kenza i Nordstan idag, och herregud vilken grej det blev av att hon var där och skrev autrografer. Kom ju knappt igenom massan av fjortisar ;). Hon var iaf lika snygg i verkligheten som i bloggen!

Visst är Brucan bra men jag offrar inte direkt mitt liv för honom. Älskar dock hans Your'e missing, men fick en ny favorit häromdagen. Blev helt förälskad i hans gamla klassiker Streets of Philadelphia när den spelades i Nordstan i och med kampanjen mot HIV för några dagar sen. Lyssna och njut!





RSS 2.0