Aj!


Lillen berättade om denna grej häromdagen och jag höll nästan på att sätta vinet i halsen. Men det stämde, hittade precis lite info om det. Det är en kondom som tjejen kan stoppa upp som en tampong. Om hon känner sig orolig för att möta någon hon inte känner, eller vet att hon ska röra sig i ett osäkert område.


Om en våldtäksman skulle penetrera kvinnan så fastnar kondomen på honom. Små hullningar orsakar smärta, han får svårt för att kissa. All smärta leder också till att han får svårt att gå.


De enda som kan ta bort kondomen är en läkare och när mannen söker hjälp kan polismyndigheten snabbt gripa den misstänkte våldtänksmannen.


Kondomen delas ut gratis i Sydafrika under fotbolls -VM. Sedan kommer dem att kosta ungefär 15 kr.


Grym idé ändå, men jag tänker vad gör man om man råkar glömma att man har den inne efter en kväll på stan och sen åker hem för att mysa till det med sin pojkvän . . ? Haha, aaaaj säger jag bara :P

Ni får Roten att rodna ♥


För det första, Ida du valde baara den bilden för att du är snygg på den för
jag ser föörjäävlig ut haha!


Men ååh vad ni är söta! Jag saknade mina flickor ♥ !!


Happy midsummer!


Åh hade ett såå mysigt midsommarfirande igår!

Jag och min gubbe åkte ut till Rebeckas mammas ybermysiga hus i pittoreska Tubbared, och med ett mycket mycket trevligt gäng lagade lyxmiddag och mös ♥På plats utanför Universeum i väntan på skjutsSoooliiiigt!


Vi hittade babiiiiiies!! ♥


Mysig utsikt från Rebeckas altan


Fina flickor ♥   Sara, Rebecka och AnnaGOTT!!!  


Fatty VS Oldie


VS

Min hottiboi ♥ !!


Nöjder


Den här raringen som jag gått och suktat efter, fjäskade jag till mig av en viss Andreas på Blocket. Kostade 750 kr i annonsen men lyckades smörja honom till 600 kr, och nypriset är 1500 kr :O. Wiiiiii!

Bara för att ;)

California dream


Kan nån snälla göra mig 1800 kr rikare?


Lillen, burken?

Trrrrrött


Natalie du vet precis hur jag uttalar mitt trött. Och jag är verkligen trrrröött. Vart en lång omfattande helg så ska nu sjunka så långt ner jag bara kan i min soffa och äta nåt osynligt godis jag inte har. Och affären ligger för långt bort och jag borde icke införskaffa sånt dumt. Är ju måndag.

Sov gott my lovers ♥

Stronger

We've been through the storm
We've been through it all
We had some close calls
But never would fall

We climbed all the mountains
Walked through all the valleys
And you never left me behind

I found my way through the clouds
No more runnin' scared and closing my eyes, oh
I will be true, this love from my heart
I'm laying my life on the line

Oh, I will survive
As long as it's you by my side
I will survive
As long as it's you by my side

I'm stronger, stronger, stronger
I'm stronger, stronger, stronger

They said we wouldn't make it
But guess what, we made it
And we got them wondering how

You were always for me
Never been the one to hurt me
You gave me peace of mind

I found my way through the clouds
No more runnin' scared and closing my eyes, oh
I will be true, this love from my heart
I'm laying my life on the line

Oh, I will survive
As long as it's you by my side
I will survive
As long as it's you by my side

I'm stronger, stronger, stronger
I'm stronger, stronger, stronger

Sometimes I can't believe
That you are with me
There's nobody lucky as me

So I get on my knees
To make sure that He
Knows that I'm grateful
For what He gave me

I will survive
I will survive
As long as it's you by my side
I will survive
I will survive

I'm stronger, stronger
I'm stronger, stronger

I'm stronger, stronger


We will survive


Summer on the countryside
Ska resa iväg i helgen+

+

+Kvällsmöte i vulvan


Varför går jag och nynnar på en p-p-p-p-p-partyp-p-p-p-pooooperlåt som inte egentligen existerar? Ser trots detta framför mig hur videon skulle se ut där Lillen frenetiskt klappar på sin egen haka och Ida som skriker "Tiiiiiittttiiiiiiisss" om och om igen. DET hade vart nåt *ser bilden i huvudet*!!

Fått veta idag att jag är snäll-trygg människa + lite sjuk i huvudet av en viss Ida. Haha tolkar det som nåt bra? Vi kom också fram till att Lillen är snäll-snäll med neggiton mellan raden, men vi gillar henne ändå. Olivia däremot är snäll/ibland biatch-rolig. Haha vilken jäkla mix vi är.

Åh åh åååh vad jag kommer sakna mina flickor :(
Min baby är tillbaka!!


Ja då var man tillbaka igen, tillbaka i framtiden *breeeathing in the fresh air, aaaah* ♥

Saken är nämligen såhär att mobilen som blev stulen var bara en lånetelefon à la stoneage och värd inte många kronor på marknaden, medan min riktiga pärla har varit på reparation. Så du min kära vän som tog den - in your face biiiaaaatch!! Ookej det där var lite bittert haha, men är så  t r ö t t  på folk som inte kan skilja på ditt och mitt, suck.

Vilket fall som helst har jag fått ett nytt simkort hemskickat och satt i min gamla goding, så jag har mitt gamla nr som vanligt igen och är back on track! Jeeeeeei. 

Dock dock helt kontaktlös, så somsagt hör jag inte av mig så beror det nog mycket på detta ;). Så skicka ett sms till mig med ditt nr så är du en aaangel ♥


Favorit i repris mohah:


Åh I just löööved it!


Lyckades utan innehav av mobil träffa upp mina favoritflickor Amelipamsan, Jenny och Rebecka vilket bevisar att man faktiskt kan överleva utan en mobil i dagens samhälle. Det är svårt, men det obviously går. Jag känner mig lite som en stenåldersmänniska, men har lärt mig att bara koppla ifrån och njuta . .  av livet, tystnaden . . friheten. Mmm fina grejer det där. Vilket fall som helst så såg vi Sex and the City 2 och jag gick ur biografen med ett stooort leende. Åh vad jag saknat dem!! Denna varb myyycket bättre än ettan måste jag säga! Se den ♥!

LILLEN BLIR 21 IDAG ♥

♥   ♥   ♥

Åååååh så har jag självklart ingen mobil så jag kan ringa och gratta med, har inte ens denna söta flickas nr kvar och oooooff course jobbade vi om varandra idag *ledsen min och jätterynk i pannan* . . men natsi, hade jag fått träffa dig idag så hade du fått miljoner hak-klappar ♥!!Fuckable?
Natalie nu har du nåt ordentligt att klappa på!!


Min mobil är stulen


G R E E E A A T.

Fyyfan vilka fittor det finns, no offence. Skicka ditt telenr här i en kommentar eller på facebook så ska jag försöka samla ihop allas nr igen :).


Jag känner mig dissadav min egen mamma!!

Hon har precis skaffat fejja och hon har lagt till Linus men inte mig :O :O :OI N T E  OKEJ!


I'm noot quite sure that I like it . . .


Ja, såhär såg en bloggares balklänning ut och hon var i n t e
sponsrad av Marabou, skriver hon i sin blogg. Hm haha?

Missa inte mina auktioner!


Finns ännu fler! Sök på alla annonser av Bellenino, that's me :)!


Vomeringsvarning idag


Spöregn som piskade mig i ansiktet där jag gick, köer i spöregn, åkturer i spöregn, smink som smetades ut av spöregn och fluffigt härligt hår som pressades ner av spöregn, ettriga barn som kryllar upp från alla håll och kanter, och behöver jag säga att det var sviiinkallt? Ja detta var min dag på Liseberg :P. Haha nä så farligt var det inte, var faktiskt riktigt trevligt :). Var där med Fredrik, hans sockersöta lillasyster Lotta och hennes bästis Sofia och sprang ettrigt runt med våra åkpass i högsta hugg.

Jag konstaterade dock idag att jag nog börjar bli förgammal för att åka karuseller. Balder, Kanonen och Bergodalbanan, ja alla fick min trofasta frukost att vilja sträva upp mot munöppningen. 5 åkturer och jag var nöjd. 60 kr per åktur där ja, haha den där uträkningen sved något :P.God I miss her


Haha hon kommer iiiiinte vara nöjd med att jag visar denna bilden. För det första, hej hundra år sen mohah, men detta är såå Lelle i ett nötskal :P


Mamma har skaffat fejja :O


I N T E  OKEJ!Elefantvattenkannor och förlossningar


Har vart och myst hela dagen på stan med Rebecka, och sen kom Millan med en stund också. Hittade vääärldens sötaste vattenkanna som ser ut som en elefant. Helt adorable! Från Indiska of course ♥

Sitter nu och kollar på 16 and pregnat på MTV och funderar över varför jag aaaalltid börjar gråta när jag ser förlossningar. Men det är så vackert!! Och känsloladdat!! Tääänk den dagen man själv ska mysa runt med sin mage . . riktigt längtar!

Snart blir det in till stan igen, ska möta upp tjejerna och sitta och dricka te i vulvan ♥.
Har precis sett Robin Hood . .

 
. . men jag tror jag tittade mer på dem fantastiska spanska hästarna mer än själva filmen :O
Åååååh ge mig!! ♥


Dessa kunder


Dagens fenomen:
Kunder som vill visa sig liiiiiite bättre än dig


Jag står fridfullt och viker Rayonbordet när jag av nån anledning tittar upp och möter en kvinnas blick. Hon ser ut att vara en sån där överförbittrad tant med en djuuup bekymradskåra i pannan och ögonbrynen hänger tuuunga över ögonlocken. Jag funderar lite i min stilla harmoni om hon är förbannad över något eller om hon faktiskt bara ser så ut.

- Ursäkta, vem är det som skriver era skyltar? frågar hon plötsligt med en sliightly överlägsen ton.

-  Hur menar du då?

- Ja, för *jag-är-fin-i-kanten-och-lite-bättre-än-du-hostet* hur stavar du kavaj på engelska?
B - L - A Z - E - R som ni skriver heter det ju inte riktigt, flinar hon nöjt, utan det ska vara 
B - L - A - S - I - E - R. Kan vara bra att veta för dig, säger hon fisförnöjt och går.

Kvar står jag med öppen mun. Och hem springer jag och med eneste bums slår upp detta i ett lexikon. Och där ser jag det tydligt stå: kavaj, jacka stavas faktiskt visst B L A Z E R.

In your FACE granny!  :P

Blir lite manhaftigt äventyr med min käreste ikväll ♥


Någon som sett Robin Hood? Värd att se?


Looking back


Min mycket kära vän Fredrich har varit över ikväll för lite skvaller och umgåsning. Känns riktigt bra att ha honom tillbaka i Götet igen :). Tänk att vi var här för exakt 1 år sedan:
Ååååh vad jag saknat mina ankor!


Precis haft världens mysigaste middag härhemma med min älskade, och Fader anka som äntligen anlänt från Umeland och så lilla Malin Anka som jag inte sett på för länge! Saknat the good old times ♥


Världens mysigaste morgon
Morgonen inleddes med hurtispromenad i den fina kyrkogården med min käreste och hantlarna, och avslutades med mysfrukost i trädgården i min kära brassestol a l a ÖB. Grannen som har konditoriet bredvid kom ut med en cappuccino vilket blev pricken över i:et! I love my life!

Nu, mot jobbet!


Love love love


Av hundra anledningar och lite gnabb kom vi aldrig iväg på vår romantiska solnedgångspromenad som jag drömt om hela veckan. Linus sa att han skulle gottgöra mig ikväll för det och sekunden senare tvingar han ner mig i soffan och kräver att jag måste gossa ner mig dessutom. Sitta upp var inte godkänt. Med en kökshandduk över ärmen och papper och penna i handen säger han att han är redo att ta beställning för vilken kvällsmat jag vill ha. Jag ligger bara och skrattar men har han bestämt sig för nåt, då blir det så haha. Så under skrattanfall lyckas jag till slut beställa lite kvällsgott och det blev te och två ostmackor som jag nu ligger och väntar på. Haha jag måste ha världens sötaste pojkvän ♥


Jullan tar studenten tjallallallalaaaa . . .


Herrejösses är två år sedan prick idag som jag tog min student. Iiiihhh vill göra det igen!! Men är så glad för Jullans skull, hon kommer klara vuxenlivet galant. Men det var minst sagt full rulle på studentmottagningen, pheu. Barn kryllade fram från varje liten hörn. Hamnade mitt bland diverse bajsbyten och 8 småungar med varsin studenttuta i handen som fliiitigt skulle provas. Goood barn asså. . . jääättesöta på håll men jag klarar mig nog bra med att stå några meter ifrån. Blivande förälder närmsta tiden?, oooh no haha.Självklart så fuckar man upp klassikern


Kul att man la i 2 matskedar salt i köttbullesmeten istället för 2 teskedar
. . . det bidde enna lite salt. Fuck!!


Jag har hittat min drömhund!


Se filmen Hachico så förstår ni ♥


Japansk Akita2-åring som röker 40 cigaretter om dagen?!


H e l t  stört!!Se repotaget om pojken nedan:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab
RSS 2.0