Icke att rekommendera


Verkligen den mest b-iga filmen jag sett på länge. Och 3D-et kunde inte ens rädda den! Mjää.
 


Exakt ett år tillbaka var vi här


Ja jösses vilken kväll! Hur länge kan vi ha känt varandra här? 3 månader!? Knappt ♥

Och Lillen som inte ens var inbjuden, aaaaaw ^^









Hemma!


Gud vad har vi gjort egentligen - jo ingenting haha, and i loved it ♥. Mitt i detta vinterland, i en stuga längst in i skogen har vi bara burrat in oss bland filtar och hundra element, läst skvallertidningar, kollat på tv-program på de hederliga kanalerna ettan, tvåan och fyran som jag aldrig annars skulle kollat på och ja, bara tatt igen gamla tider. Har varit tre löjligt avkopplande dagar ♥.










Tillbaka till gamla härliga tider


Åker till mysiga Backarna, Loppans sommarland, efter jobbet imorgon och blir borta i några dagar. Har inte varit där på år och dag så ska bli så himla mysigt att komma tillbaka ♥


En minimalisk jag


Me ♥ Choklad


Vi smakade nog på allt som var smakbart haha. Det var allt ifrån kinesisk hjortonsaft och löjligt god delikatesskorv till riktig obehandlad kakaoböna och så såklart såklart ljuvliga chokladpraliner i mängder. Mmmmume . . Ska försöka att inte ha ångest över hur mycket pengar vi bränt när vi smuttar på våra ynka lyxpraliner ikväll haha.






Mot chokladkalaset!














































När en blir två


Är det bara jag som tycker det känns vemodigt att Blondinbella och hennes Nils har gjort slut? De har verkat ha haft ett fantastiskt förhållandet trots offentligheten med bloggen (i alla fall utifrån vad man fått se i bloggen), och jag är faktiskt genuint ledsen för deras skull. De verkar ha gjort slut enbart på grund av att de måste följa hjärnan och inte hjärtat. Kan inte föreställa mig hur påfrestande det måste vara att ha ett förhållande med en offentlig person, vilket jag anser Blondinbella är utan att blinka. Samtidigt är det en lättnad att se att dessa offentliga varelser faktiskt är mänskliga. Att detta perfekta som visas utåt i en blogg faktiskt har en baksida. För hur vi än vänder och vridet på det, har alla de mest felfria förhållanden skönhetsfläckar.





En uunderbar liten butik vid namn Nordik


Jag har hittat en ny favoritinredningsbutik - utan att ens ha varit där haha! Men bara tiiiiitta på denna bilden från deras hemsida . . Mmmmmm! Klockan där på väggen är ju alldeles ljuuvlig! Men om nån snäll söt liten varelse vet vart norr om Allum denna affär ligger och hur fanken man tar sig dit - CALL ME !






A little ring around my wrist



                                       ♥

                                     


Äntligen äntligen fredag!


Har lullat runt på stan idag efter jobbet med min favorittwin Ollie och hennes tvillingar ♥. Blev en lunch på Slimfood för att ta igen massa förlorad tid och oj vad jag saknat henne och the good old times. Fick dessutom en ursöt försenad födelsedagspresent!


Hon är ju för rar!!


Olivia och Isabelle?


It's coming, it's coming


Är det jag som ser dåligt eller är det snö som ligger utanför?!





Jag och mitt spännande liv


Inför kvällen behövdes det inhandlas mat. Nu fick jag chans att inviga min nya Dramat
(dra-mat = grannyrullväska) och jaa, där stod jag och Agda 68 år och väntade på 78an med våra dragväskor.


Han är så fiiin ♥


Helgen i bilder


Var ju och hälsade på i det underbara Maaalmööe i helgen och blev helt förälskad i denna stad. Det blev firning (är det ett korrekt ord?) av min fina Gaby som fyllt år ihop med hennes rumskompis Louise i deras giigantiska lägenhet med rum som aldrig tar slut. Blev en hejdrundrande förfest med mycket trevligt folk, och sen utgång på det. Mycket mycket lyckat!



Födelsedagsbarnet ♥


Goa brudar!


Wiiiiii


Mina gamla classmates och Födelsedagsbarnet nr 2 :)


Blev min favvsiblus från ZARA som åkte på




Jag och Gabys söta lillasyster


Väggtextfan?


Jag säljer denna söta väggtexten på Tradera just nu, så klicka på länken nedan för att komma till auktionen:


http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/?auctionId=120772288




Ja herregud


då var man 22 då! Linus tyckte jag började bli gammal - tack för den haha. Jösses att det redan hunnit gå ett helt år sen sist. Congrats till mig!


Exakt 1 år sen hos mor


Fick ett par heäärliga örhängen i 21-årspresent som min syster tyckte skreek mig (jag använder för övrigt  a l d r i g  örhängen men hon menade bara väl). Vi kom dock på att dem passade perfekt in i Linus gamla godinghål som förr i tiden fylldes med den härliga klassikern - ringar!! (Får en halv spya upp i munnen när jag ser det i huvet haha)


Kom ju på att jag redan blivit firad på min 22-årsdag - i somras, haha!? Ida och Olivia fick för sig att överasska mig med biokväll som lite för tidig födelsedagspresent. Är baara dem två som kan komma på den idén och ta SÅ fel på dag haha!


Memories memories


Träffade Olivia lite snabbt innan jobbet idag över en hastig te, och åååååh vad jag saknat henne, och vad jag saknar Ida, och Lillen därborta i fjärranland, och hela The fantastic four . . Where did they go :o?


Mina flickor



Bläblablä


Sitter och äter två skrumpna kycklingkorvar som skiftar i nyansen brunsvart/svart, och detta är mitt mål nr 2 för idag. Jag och Linus var ju lediga båda två idag, så blev en bamsefrukost kl tre :O, haha vad hände där?! Har inte ätit sen dess,  bara sovit och vart hormonal gånger 1000. Byte av p-piller är inget att hoppa i taket för direkt. Morr. Vill tacka min gubbe som orkar stå ut med mig ;).

Händer inget spännande alls ikväll mer än att jag ska frossa i choklad och vindruvor, och vara hormonal haha. Och lyssna på Talking to the moon - Bruno Mars ♥



Så jävla rolig bild om svininfluensan jag hittade haha


Förbereder mig för vinterlandet


Så var man ägare till två vinterjackor. Hur hände det?!






En bild säger mer än tusen ord


Jahapp, då var helgen över och man är tillbaka till allvaret. Levvo klockan åtta imorgon otta. You must love that!



FREDAG 

Myskväll hos min kära granne Louise och fick en gigantisk boxer somnad i mitt knä. Helt adorable!





LÖRDAG

Allas vår Anton fyllde 23 år och det innebär kalas. Och säger jag kalas menar jag kaaalaaaas! Var för övrigt tvungen att göra nedanstående bild svartvit för att tona ner våra sletna, något rödtonade ögon :P


Och det dansades och det sjöngs! Helt jäkla underbar bild, kolla bara Linus face haha





SÖNDAG

Idag födelsedagsfirades jag för tidigt och Mami och Jossan för sent, med mysig släktmiddag hos mamma i dalen ♥. Fick en dramat iiih!


Linus och min söta syster




Don't forget your clothes


































People come and go . .


Fick för mig att jag skulle räkna alla som börjat och slutat under min tid på ZARA. Det poppade upp namn efter namn . . Och detta är bara på damavdelningen!!

Emelie
Suman
Lillen
Olivia
Ida
Ida K
Jeanine
Jessica
Natalia
Susanne
Gazall
Hanna
Johanna
Mana
Natalie
Therese
Linda
Elisa
Micksi
Moa
Elnaz
Lena (började iof sig igen ^^)

Har säkert glömt nån?


Where did you go?


En hederlig datedag


Hungrig, gnällig, trött och pmsig som jag var efter jobbet, ringer Linus och säger att han försovit sig och inte hunnit med att göra alla småsaker hemma som han behövdes, men att han i alla fall är påväg in mot stan för att möta upp mig (var ju våran datedag idag). Isabelle får ett oväntat fliiipp och slänger ur sig lite för grova ord i lite för otrevlig ton. Ber honom muttrande möta mig vid Hemköp innan jag lägger på. Tänker då i mitt stilla sinne att jag kaanske överdrev dethela liitegrann, men att en dietbar som smakar ljuvlig choklad och som kan mätta min gnällighet veerkligen hade behövts just nu. Möter upp min man utanför Hemköp som står med en bar redo i handen. Min tankeläsande man!! Det DÄR är kärlek på hög nivå ♥

Fortsatte vår dag ihop med att knata runt lite på stan med en megakaffe i handen (kände mig lite som en sån där stereotypisk lattebrud). Svängde förbi Världskulturmuseumet för att titta på en utställning vi hört om, men som bara var typ en liten hörna UTANFÖR själva museumlokalerna haha. Det var kanske däärför den var gratis?! :P

Nu är vi hemma, ätit mat till Johan Glans standupvideo och hemmabakade brownies ska strax in i ugnen, M U M M A !



Linus hade en söt Tintinfrisyr efter nytvättat-hår-under-mössa-syndromet
och jag ser ut som en Sagan om Ringen-mupp



En ledig onsdag


Har inget direkt spännande att delge idag heller. Loppan fick ställa in som mitt stansällskap idag, så lullade runt lite i min ensamhet och kollade lite affärer och sådär. Hittade en rödorangebrun? halsduk på Gina Tricot som jag är ganska sugen på. Får se om jag behåller den, beror ju på om jag ska behålla jackan jag köpt som den passar till . . får suga lite på karamellen.

Får se om Loppan mår bättre och kommer över ikväll istället, för jag sitter ju oooff course bänkad i soffan framför mitt älskade Bonde söker fru som börjar ikväll. Jiiiiiiiii! Haha jaa jag är granny men det är ju så mysigt! Och sen ikväll är det ju Efterlyst, viktigtviktigt! Läste på löpsedlarna att Elins mördare inte var ensam enligt ett vittne? Måste verkligen höra mer om detta, så missa iiinte!


You can't fly away electric bird



Inventering, check!


Kommer inte på nåt spännande alls att blogga om. Dagen har dock varit genomgående bra, vaknade upp med ett really good mood och dansade iväg till jobbet i solskenet. Haha ibland får jag såna där high on life-dagar.

Kvällens inventering gick bra och för en gång skull slapp man höra ordet kaatastroof i samma mening. Gott är det! Fel blir det ju alltid nåra, men jag tror inte jag var så delaktig i direkt nån. Var ovanligt noggrann, kände mig riktigt ambitiös. Får se slutresultatet imon helt enkelt, men så kom jag på nu att näääpp, imon är jag ju ledig!! J E E I I ! Blir att lulla i stan imon med Loppan, förhoppningsvis i ett hääeerligt solsken ♥



På förfest i min lägenhet, fast innan den blev min då ;)



I got a good feeling






S Ä L J E S




Till auktionen --> http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/119785004


 



Till auktionen --> http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/119785071




Sjukt vad en låt kan ta en tillbaka till gamla tider


Som vi lyssnade på denna! Att en låt kan få en att förflyttas tillbaka i tiden på två röda. Ryys ♥







Caaashiiing



Begagnat is the shit ♥


IKEA 179 kr



EMMAUS 40 kr




Me want


Bluskåt som jag är haha:



ZARA Blev såå förvånad att detta var TRF! 249 kr bara


ZARA Min fast i svart, ett safe card! 299 kr



Bik Bok så härlig färg! 249 kr

Gina Tricot Vad är det med mig och krås :P 249 kr







Bosse får konkurrens


JAG ÄR KÄR!



Såhär ligger hon hela dagarna haha


Vaknade av dessa ögon ♥


Jönköping - Göteborg


Då var man hemma i Göteborg igen efter en jättemysig helg i Jönköping hos mina favoriter Emma och Joakim, och så lilla Loa också . . asså den hunden, ge mig!! Varit så mysigt och ta igen massa tid med min fina Emma, då vi inte setts ordentligt på 1,5 år. Iiiiinte okej, men det ska det bli andra bullar på nu ♥. För övrigt bor dem i universums finaste lägenhet som jag skulle kunna kapa min arm för . . emma, om ni nån gång ska flytta: CALL MEE!! Har bott som en gud i deras soffa hela helgen och blivit bortskämd med god middag och mysiga
kvällar. Blev lite fest igår också, som dock slutade ganska omtumlande, men i det stora taget har helgen varit underbar! Det är nåt speciellt med Jönköping ♥



Blev lockigt hår igår


Emma, jag och The wunderful blouse


Emsi, Moi och Cissi



Mot JKPG


Gamla hederliga Jkpg, here we go again! Imon efter jobbet är det jag som tar tåget mot Jönköping för att åka upp till Emma som jag inte sett på på tok för länge! Herregud som jag saknat henne ♥ Kommer stanna över helgen, så blir till att bo in sig ordentligt mellan henne och Joakim, och så vovven Loa nånstans däremellan ;).





Kanelbullens dag i förskott


Tydligen är det kanelbullens dag snart? Det ville ZARA fira genom att ge oss kassar med kanelbullar bara sådär. Otippat måste jag säga! Men gott!!





RSS 2.0